background img
banner
banner

Κανείς ενδιαφερόμενος για το Τουριστικό Βαλιμιτίκων

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Άγονος απέβη ο προχθεσινός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο» που βρίσκεται στην παραλία της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμιτίκων, δεδομένου κανείς ενδιαφερόμενος δεν προσήλθε να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 15 Οκτωβρίου με το ίδιο μίσθωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μίσθωμα προσδιορίζεται στα 1.150 ευρώ μηνιαίως, αν υπολογίσει κανείς ότι ο μισθωτής θα πληρώσει γραμμάτιο του Τ.Π. και Δ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού ίσου προς 10% των μισθωμάτων ενός έτους, ήτοι 1.341,60€. Δεν αποκλείεται πάντως, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον ούτε στην επαναληπτική δημοπρασία, να προσδιοριστεί χαμηλότερο μίσθωμα σε νεότερη στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά το τι ίσχυε στην προηγούμενη μίσθωση, το ποσό έφτανε τα 1.700 το μήνα…

Αρνητικά προς την προσέλκυση ενδιαφερομένων, ενδεχομένως λειτουργεί η διάρκεια μίσθωσης που αυτή τη φορά έχει οριστεί στα τρία συν δύο έτη, εν αντιθέσει με παλιότερα που ήταν στα πέντε συν δύο χρόνια, δεδομένου ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος που θα κάνει την επένδυση θα επιθυμεί να διασφαλίσει το ακίνητο για μεγαλύτερη διάρκεια.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr