background img
banner
banner

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Διονύσης Κάρλος

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 57 ΕΤΩΝ

Σαν… κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου το περασμένο Σάββατο, του πρώην προέδρου του Σωματείου Ταξί Αιγίου και Περιχώρων Διονύση Κάρλου σε ηλικία 57 ετών, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρή ασθένεια. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου ΄΄Άγιος Χριστόφορος΄΄ και τίμησε με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια τον κλάδο.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την σύζυγό του Αδαμαντία και τα τέσσερα παιδιά του, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοί του, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο με όλους να έχουν να θυμούνται μόνο καλά…

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 4.00μμ. από τον Ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 3.30.

Αντί στεφάνων, θα διατεθούν χρήματα υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» (θα έχει τοποθετηθεί κουμπαράς). Επίσης, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αιγίου και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος» θα διαθέσει χρηματικό ποσό στην μνήμη του, υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» και προς ενίσχυση του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Ακόμη, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος» καθώς και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Επαρχίας Καλαβρύτων θα διαθέσουν χρηματικό ποσό υπέρ του «Χαμόγελου».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr