background img
banner
banner

Με αυξημένη συμμετοχή και ετοιμότητα…

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκαν οι εκλογές που διεξήχθησαν για πέντε συνεχείς ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα, στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγιαλείας, δεδομένου ότι ο αριθμός των ψηφισάντων αυξήθηκε κατά 95 άτομα! Σε αυτό συνετέλεσε η καλύτερη οργάνωση των εκλογών, η ενημέρωση από το απερχόμενο Δ.Σ. αλλά και η πενθήμερη διάρκειά τους και πραγματοποίησή τους σε πολλά σημεία της Αιγιάλειας, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα να ψηφίσουν ακόμη κι αυτοί που αδυνατούσαν να μεταβούν στο Αίγιο.

Ως προς τα αποτελέσματα, προέκυψε επανεκλογή παλιών αλλά και νέων μελών, μέσα από ενιαίο ενωτικό ψηφοδέλτιο. Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Στάθης Μπούνιας.

Κάλπη σε κάθε σημείο της Αιγιάλειας

΄΄Αποφασίσαμε οι εκλογές να γίνουν πέντε μέρες για να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να πάρουν μέρος΄΄, ανέφερε στo Protionline.gr  ο κ. Μπούνιας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του ίδιου και των συναδέλφων του για την συμμετοχή, γεγονός που ΄΄δημιουργεί τις προϋποθέσεις να φτάνει πιο δυνατή η… φωνή των συνταξιούχων της περιοχής στην Κυβέρνηση, αναγκάζοντάς την να μην προχωρήσει σε άλλη μείωση των συντάξεών μας΄΄, όπως χαρακτηριστικά είπε, προσθέτοντας: ΄΄Όσο πιο ισχυρό είναι το κίνημα των συνταξιούχων τόσο πιο γρήγορα θα επιβάλλουμε να μας επιστρέψουν όλα όσα μας έκλεψαν στη διάρκεια της κρίσης΄΄.

Η κάλπη στήθηκε σε διαφορετικά σημεία κάθε ημέρα της ψηφοφορίας, πρωί- απόγευμα, σε όλη την Αιγιάλεια απ’ άκρη σ’ άκρη, τόσο στην Ανατολική Αιγιάλεια μέχρι την Αιγείρα, όσο και σε Άβυθο, Σελιανίτικα, Καμάρες και βέβαια στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ ψήφισαν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Ψήφισαν 207 άτομα, ενώ πριν τρία χρόνια στην κάλπη είχαν προσέλθει μόλις 112.

Ποιοι εκλέγονται

Για την Διοίκηση, έλαβαν: Στάθης Μπούνιας 191 ψήφους, Χρήστος Απόκης 152, Κώστας Καραγιαννάκης 135, Τάσος Αντωνόπουλος 121, Γιώργος Χελάκης 108, Αντώνης Πετρούτσος 98, Χρήστος Σκιαδάς 78, Γιάννης Γιαννόπουλος 69, Γιώργος Βλάχος 60, Παναγιώτης Αργυρόπουλος 37. Εκλέγονται οι επτά πρώτοι.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Σπύρος Κούρτης με 182, Κώστας Μιχαλόπουλος με 115 και Κώστας Μηλιώρης με 96. Για αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εκλέγονται τρεις αυτή τη φορά (έναντι ενός ως τώρα), οι Στάθης Μπούνιας με 169 ψήφους, Χρήστος Απόκης με 120 και Κώστας Καραγιαννάκης με 110. Τέλος, για το Εργατικό Κέντρο Αιγίου εκλέγονται οι Στάθης Μπούνιας με 134, Χρήστος Απόκης με 122, Κώστας Καραγιαννάκης με 102, Σπύρος Κούρτης με 101, Αντώνης Πετρούτσος με 88 και αναπληρωματικός ο Κώστας Μηλιώρης με 78.

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr