background img
banner
banner

Mόνο Ιωνικό και Αστέρα Τέμενης!

Ο Αστέρας Τέμενης BC με υπερηφάνεια ανακοίνωσε πως και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα έχει μεγάλο χορηγό την «Affidea», συνεχίζοντας την συνεργασία τους, που από την πρώτη κιόλας χρονιά στέφθηκε επιτυχώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΣΚΑ-Η από την ομάδα μας.

Μάλιστα, η «Affidea» από τη νέα σεζόν θα είναι και ο κεντρικός χορηγός στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική και μαζί με τον Αστέρα είναι οι δύο ομάδες που στηρίζει! Σίγουρα οι κινήσεις της «Affidea» και η καθοριστική στήριξή της σε υγιή σωματεία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και προάγουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό. Ο Αστέρας Τέμενης BC, εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην «Affidea» όσο και στον Ιωνικό Νίκαιας, ευελπιστώντας παράλληλα και σε μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων σε αγωνιστικό ή κοινωνικό επίπεδο και φυσικά στο τέλος της σεζόν που ξεκινά να πανηγυρίσουν μαζί (ξανά) την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φωτο: O Θεόδωρος Καρούτζος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος) και ο Γιώργος Χρηστίδης (Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr