background img
banner
banner

Παναιτωλικός VS SELECTE 4-2

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Η ομάδα της SELECTE πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή της, σε ένα δυνατό και γρήγορο μάτς, με πολλές καλές φάσεις, ανατροπές και έντονες συγκινήσεις απέναντι στην ομάδα Βετεράνων τού Παναιτωλικού. Ο ιστορικός Παναιτωλικός, ο οποίος πέρα από τούς έμπειρους παλαιμάχους του, είχε στη σύνθεσή του και νεότερους Βετεράνους, κάποιους πολύ υψηλού επιπέδου, σχεδόν ενεργούς ποδοσφαιριστές και επικράτησε με σκορ 4-2.

Όμως, πολύ βελτιωμένη παρουσιάστηκε και η σύνθεση τής SELECTE, αφού πέρα απ τούς παίκτες τού Αιγίου στη σύνθεσή τής ομάδας συμμετείχαν οι άσσοι τής ΑΕΜεσολογγίου , Γιάννης Δελαπόρτας , Γιώργος Χρήστου , Αλέκος Κότσαλος , Βασίλης Λώλος , και ο άσσος τής ΑΕΜ και τού Ναυπακτιακού Αστέρα ( αλλά και τής Παρτιζάν Βελιγραδίου , και άλλων μεγάλων Ομάδων αλλά και τής Εθνικής Σερβίας ) Μίροσλαβ Πέκεζ. Την Παναχαϊκή εκπροσώπησαν , ενεργά ο Σπύρος Σανδραβέλης , και τιμητικά ο τραυματίας , γνωστός άσσος τής Παναχαϊκής , τού Παναιγιαλείου , αλλά και τών Εθνικών Ομάδων, Άρης Νικολόπουλος.  Έπαιξαν επίσης, ο Αντρέας Κουβαράς (παλιός φροντιστής τού Παναιγιαλείου) και ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος. Τέλος, ένα ημίχρονο με τη Σελέστε ( τιμητικά ) και ένα με τον Παναιτωλικό , έπαιξε ο αγέραστος και δυναμικός άσσος τού Παναιτωλικού , τής ΑΕΜ αλλά και τού Παναιγιαλείου , Χρήστος Ασημάκης. Όλοι ο παίκτες διακρίθηκαν με κορυφαίο τον τερματοφύλακά Γιώργο Χρήστου, που από τα πρώτα δύο φιλικά με την ΑΕΜεσολογγίου είχε δείξει τα προσόντα του.

“Ευχαριστούμε όλους τούς Βετεράνους-Παλαιμάχους τού Παναιτωλικού και ειδικά τον Πρόεδρο και φίλο μας Κώστα Τάκο για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία , αλλά προπάντων , που είχαμε την τιμή να παίξουμε με μιά τέτοια Ιστορική και μεγάλη Ομάδα , όπως ο Παναιτωλικός. Όπως τούς τόνισα φεύγοντας , θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μάς , να τούς υποδεχθούμε για ένα φιλικό στο Αίγιο και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία τους”, τόνισε μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος της SELECTE Δημήτρης Πιερρουτσάκος.

Αριστερά ο Σέρβος Μίροσλαβ Πέκεζ και δεξιά ο Γιάννης Δελαπόρτας τής ΑΕ Μεσολογγίου

Οι δύο Αρχηγοί ανταλλάσουν λάβαρα. Δημήτρης Πιερρουτσάκος και Γιώργος Παππάς.

Από αριστερά προς τα δεξιά : Άγγελος Κουνινιώτης, Ηλίας Μακάσης , Αντώνης Αντωνακόπουλος , Νίκος Μερτής

Σίσσυ Ασημάκη ( παίκτρια τής Σελέστε Γυναικών Ελλάδος ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, ο πατέρας τής Σίσσυς, Χρήστος Ασημάκης , παλιός παίκτης τού Παναιγιαλείου ( 1993 ) , ΑΕΜ , και Παναιτωλικού και άλλων ομάδων και ο Άρης Νικολόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr