background img
banner
banner

ΑΚΡΑΤΑ BC: Παρελθόν ο Σκαραφίγκας, “αιχμηρή” ανακοίνωση της διοίκησης

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας ξαφνικά αποχώρησε από την ομάδα μπάσκετ της Ακράτας και θα συνεχίσει στον Ερμή Αγυιάς και στο πρωτάθλημα της Α2! Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Αιγιάλειας αφού τον ευχαριστεί για τη συνεργασία, καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Όχι άδικα, αφού είναι πρωτοφανές να αφήνει κατά αυτόν τον τρόπο την ομάδα ένας προπονητής, αμέσως μετά την 1η αγωνιστική και λίγες ημέρες πριν από ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά:
“Η Διοίκηση του Α.Ο ΑΚΡΑΤΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ και τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία …..
Δυστυχώς ο κ. Σκαραφίγκας δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το ΔΣ και ο κόσμος της ΑΚΡΑΤΑΣ και προτίμησε να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την ομάδα (μετά την πρώτη αγωνιστική ) που ο ίδιος έστησε και προετοίμασε και την οποία το Δ.Σ. ενέκρινε με μεγάλες οικονομικές θυσίες και τεράστιο αγώνα …….

Θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές βέβαια …
ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ. Σκαραφίγκα ;;;
ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι αξίες που δεν γνωρίζετε ;;;;
Δεν σας δώσαμε πότε το δικαίωμα να παίξετε με την ομάδα της ΑΚΡΑΤΑΣ …, αντιθέτως σας φερθήκαμε άψογα με εντιμότητα , πνεύμα συνεργασίας και φερεγγυότητα …
Για εμάς πάνω από όλα είναι
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!!

Με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια !!!
Καλή συνέχεια στον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ
κ.  ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ …..
AKRATA BC

Μια ΠΟΛΗ ,μια ΟΜΑΔΑ ,μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!!

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας …….
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr