background img
banner
banner

Παναιγιάλειος – Ιάλυσος 0-2

10΄ Χωρίς τη μεγάλη φάση στις δυο εστίες, κύλησε το πρώτο 10λεπτο. Με στημένα δοκίμασαν να απειλήσουν εκατέρωθεν οι δυο αντίπαλοι (φάουλ και κόρνερ), χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

13΄ Φάουλ σε καλό σημείο που μπορεί να εκτελεστεί με προϋποθέσεις προς την εστία για τον Ιάλυσο, το εκτελεί συρτά ο Δελαπόρτας, μπλοκάρει εύκολα ο Ντούνης

20΄ Ισορροπημένο μέχρι στιγμής τα ντέρμπι, με τον Παναιγιάλειο σ’ αυτά τα τελευταία λεπτά να γίνεται περισσότερο επιθετικός και να αναζητεί λύσεις για διείσδυση στην εστία του Ιάλυσου.

21΄ ΓΚΟΟΛ 0-1 με τον Σταυλά ο Ιάλυσος, το μακρινό σουτ του οποίου πήρε φάλτσα, αιφνιδιάζοντας τον Ντούνη.

23΄ Κίτρινη κάρτα στον Τσούπρο

27΄ Εχει ανεβάσει απόδοση ο Παναιγιάλειος. δεύτερη φορά που δεν δίνει την παράβαση ο διαιτητής Χ. Βεργέτης, σε μαρκάρισμα – φάουλ πάνω στον Κούντικ.

37΄ Το 0-1 υποχρεώνει τον Παναιγιάλειο να ψάχνει την ισοφάριση, αντίθετα από τους φιλοξενούμενους, που παίζουν προσεκτικά, αναζητώντας την ευκαιρία σε αμυντικό λάθος και στην «κόντρα» επίθεση.

45΄ Ημίχρονο 0-1 στο Αίγιο, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Ιάλυσος αν και δεν κάνει την διαφορά στο γήπεδο, έχει καταφέρει να προηγηθεί με το σουτ του Σταυλά στο 21΄, το οποίο αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Ντούνη.

Περισσότερα στημένα εκτέλεσε ο Παναιγιάλειος, έχοντας και στα κόρνερ 4 υπέρ 2 κατά

46΄ Χωρίς αλλαγές παρατάχθηκαν στον β΄ ημίχρονο οι δυο ομάδες

49΄ Σε καλή θέση για σουτ ο Τζανουλίνος, το κάνει βάζει την κόντρα (κόρνερ) και τραυματίζεται ο σκόρερ Σταυλάς, που αποχωρεί υποβασταζόμενος

58΄ Κίτρινη κάρτα ο Σκούτας

60΄ Θέλει αλλά δεν μπορεί ο Παναιγιάλειος. Ο Ιάλυσος δεν παρουσιάζει τίποτα ιδιαίτερο και τουλάχιστον σύμφωνα με την εικόνα του σ’ αυτό το παιχνίδι, δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά.

65΄ ΓΚΟΟΛ Πρώτη τελική για τον Ιάλυσο στο β΄ ημίχρονο και καταλήγει γκολ. Ο Δελαπόρτας δίνει διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του.

80΄ Διατηρεί την κατοχή και την πρωτοβουλία ο Παναιγιάλειος, ανούσια όμως με λάθη και αβίαστα κάποιες φορές

82΄ Σέντρα του Σκούτα στην περιοχή, δεν μπόρεσαν από κοντά την κεφαλιά ο Φουρτάδο στην αρχή και ο Καλούδης στη συνέχεια.

83΄ Κίτρινη κάρτα ο Μάζης

88΄ Κόρνερ από τον Κ. Χειμωνίδη, κεφαλιά λίγο έξω του Ρεκλείτη

89΄ Κίτρινη στον Τζανουλίνο

91΄ Καλό σουτ του Τζανουλίνου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου

95΄ Λήξη του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο, με τον Παναιγιάλειο να γνωρίζει την 2η φετινή ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα του. Ο Ιάλυσος δεν παρουσίασε κάτι ξεχωριστό, είχε όμως την ουσία για να βρει δυο φορές δίχτυα και να κατακτήσει τη νίκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr