background img
banner
banner

Σε ρύθμιση οι οφειλές του Πρωτοδικείου 

ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΡΛΗ

Συνάντηση διευθυντή της ΔΕΥΑ  Πάνου Παναγόπουλου και Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Σαρλή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, με σκοπό να βρεθεί λύση στο θέμα των οφειλών του Πρωτοδικείου Αιγίου, όπως αποκάλυψε  το Protionline.gr .

Ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενημερώθηκε για τις υπέρογκες οφειλές του Πρωτοδικείου στη ΔΕΥΑ.

Παναγόπουλος και Σαρλής αφού συζήτησαν για τη διαμορφωθείσα κατάσταση συμφώνησαν , για να αποφευχθεί η διακοπή νερού αλλά και η δικαστική διαμάχη, να πληρώσει άμεσα το υπουργείο τα τρέχοντα, περί τις 61.000 € και να ρυθμιστεί το υπόλοιπο σε έξι δόσεις. Το ποσό του διακανονισμού, αφορά το χρέος για την περίοδο από το 2007- 2012, ανέρχεται στις  170.000€, για το οποίο η ΔΕΥΑ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα  είχε δημοσιεύσει το Protionline.gr ., το ποσό που οφείλει το Πρωτοδικείο Αιγίου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, 231.357€ για την ακρίβεια, αφού από το 2007 μέχρι σήμερα οι λογαριασμοί δεν εξοφλούνται.

Η συνάντηση της Πέμπτης ήταν ίσως η ύστατη προσπάθεια καθώς παρά  τις πιέσεις των δημοτικών αρχόντων από τότε μέχρι σήμερα δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποια ρύθμιση ή αποπληρωμή των οφειλών, με το θέμα να μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες, σε συζήτηση που είχε οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου 2018, κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο κ. Σαρλής, όπως διεφάνη στη συνάντηση με τον Παναγόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr