background img
banner
banner

Σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση στην εμψύχωση παιδιών

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΠΔΔ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιαλείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας «Καλλίπολις», διοργανώνουν σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση σε δραστηριότητες προαγωγής ψυχικής υγείας για παιδιά μέσα από την ενίσχυση προσωπικού και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Η εκπαίδευση απευθύνεται στους εργαζόμενους των ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγιαλείας καθώς και σε πολίτες της περιοχής που ασχολούνται με την εμψύχωση παιδιών και οι οποίοι θα επιθυμούσαν να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά στην δουλειά με τα παιδιά, μέσα από τη δράση της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος» του Κέντρου Πρόληψης. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία τετράωρη βιωματική εκπαίδευση να εξοικειωθούν με ασκήσεις και τεχνικές σχετικά με την ενίσχυση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της αυτοεκτίμησης. Επίσης, η εκπαίδευση στοχεύει στην ενίσχυση του ρόλου του εμψυχωτή στη λειτουργία ομάδας.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις Ελένη Κουρλέση και Βίκυ Κυρίτση, επιστημονικά στελέχη, Κοινωνικοί Λειτουργοί του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας, στο «Στέκι» της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα Αιγίου (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 2610226948 και 2610623290 ή στο [email protected] έως και την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr