background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Στην Άβυθο το ντέρμπι Θύελλα Αιγίου – Πάτραι

…ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ – ΝΙΚΗ ΠΡ.

Στο Προάστειο πάει ο πρωτοπόρος Άρης, για να φιλοξενηθεί από την ΑΕ Δρεπάνου. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελαν, έχουν τρεις ήττες εκτός έδρας, στο Προάστειο όμως παραμένουν αήττητοι με μια νίκη, μια ισοπαλία.
Το αήττητό του θα επιδιώξει και στην 6η αγωνιστική ο πρωτοπόρος Άρης, που μέχρι τώρα παρουσιάζει τρόπους και λύσεις στο να παίρνει αποτελέσματα.
-Ένα πόντο έχει ο Ψαθόπυργος και μετά την ισοπαλία 2-2 με το Ζαβλάνι / Αίας, ξαναπαίζει στην έδρα του έχοντας απέναντί του αντίπαλο από την κορυφή. Αντιμετωπίζει τον 2ο της βαθμολογίας και αήττητο Κεραυνό.
-Με την πίκρα του αποκλεισμού του από το κύπελλο, ύστερα από την ήττα της Τετάρτης 1-2 από τον Φοίνικα / Ζήρια, ο Αετός παραμένει και για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στην Αγυιά, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, που φυσικά χρησιμοποιεί την ίδια έδρα.
-Στο γήπεδο της Ζήριας ο Φοίνικας / Ζήρια θα βάλει δύσκολα στη Νίκη Προαστείου. Η νεανική φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάζεται το ίδιο ισχυρή και εκτός έδρας, γεγονός που θα δώσει ενδιαφέρον στην εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα.
-Στην Αγυιά που χρησιμοποιούν και οι δυο αντίπαλοι σαν έδρα, θα είναι τυπικά γηπεδούχος το Ζαβλάνι / Αίας, αντιμετωπίζοντας τον σταθερά επικίνδυνο και πολλές φορές απρόβλεπτο νεανικό Δαβουρλή.

Στην Άβυθο το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής

Οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο, μεταφέρουν γι’ αυτή την αγωνιστική την έδρα της Θύελλας Αιγίου στο γήπεδο της Αβύθου. Εκεί θα …στηθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την Αιγιώτικη ομάδα να επιδιώκει ακόμα μια εντός έδρας νίκη, απέναντι στον αήττητο εκτός έδρας ΑΠΣ Πάτραι.
Η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα σκοράρει σχετικά εύκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια, αυτή του Κυριάκου Αθανασίου στα δυο εντός έδρας παιχνίδια της έχει επικρατήσει με 1-0, απέναντι σε Δρέπανο και Νίκη Προαστείου.

ΕΠΟΜΕΝΗ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 27/10 -16:00
ΑΕ Δρεπάνου – Αρης: Ασπρουλόπουλος
Ψαθόπυργος– Κεραυνός: Μπλίκας
Αετός – Πανιώνιος/Αχ.: Ντάβλα
Φοίνικας/Ζήρια – Νίκη: Καδδάς
Θύελλα– ΑΠΣ Πάτραι: Καλύβας
Κυριακή 28/10 -15:00
Ζαβ/Αίας – Δαβουρλής: Τζαγκαράκης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr