background img
banner
banner

Υλοποίηση πρωτοβουλιών από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ- ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ SITE

Στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα και αφορούν την ενίσχυση της πολιτικής ανάδειξης του δήμου Αιγιαλείας, προχωρά η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου. Την προσεχή Δευτέρα στη 1.00 το μεσημέρι, πρόκειται να συνεδριάσει στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εγκρίνοντας τα αποτελέσματα ενεργειών της.
Συγκεκριμένα, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τρία θέματα, τα οποία είναι: Η έγκριση τελικού υλικού φωτογράφησης και video που πραγματοποιήθηκε ξεχωριστά για τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας (Ακράτας – Αιγείρας, Διακοπτού, Αίγιου, Συμπολιτείας και Ερινεού), η έγκριση τελικού υλικού για λογότυπο – brand name του Δήμου Αιγιαλείας και τέλος η έγκριση τελικού υλικού επεξεργασίας και μετάφρασης κειμένων από πιστοποιημένους μεταφραστές για το site της Αιγιάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου είναι ο Στράτος Βαρδάκης και μέλη της οι Γιώργος Ντίνος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Αριστείδης Τηλιγάδης, Αρχοντούλα Παναγοπούλου, Ντέζη Πετσοπούλου, Μαρία Οικονομοπούλου, Τάσος Μαστροκούκος, Άγγελος Ματθαίου, Ντόρα Κατσωνοπούλου και Αριστομένης Σταματόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr