background img
banner
banner

Μαθητές της Ακράτας στον Μαραθώνιο Αθηνών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ 16 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Τα δημοτικά σχολεία της Ακράτας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 1200 μ. με χορηγό την Εθνική Τράπεζα την Κυριακή 11 Νοέμβρη. Μια δράση που υλοποίησαν την περσινή χρονιά με επιτυχία και φέτος τη συνέχισαν με τον ίδιο ενθουσιασμό. Οι συμμετοχές των παιδιών 10-12 ετών ξεπέρασαν και φέτος τις 1000! Από το 1ο Ακράτας διαγωνίστηκαν 14 μαθητές και μαθήτριες και από το 2ο Ακράτας 2.

Αξίζουν έπαινοι και πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που έτρεξαν στην κλασική διαδρομή «Βουλή-Βασ. Σοφίας- Καλλιμάρμαρο» και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους: από το 1ο Ακράτας η Κατερίνα Γκέκα Στ΄, η Βάια Αλέφαντου Στ΄, ο Νικόλαος Σταυρόπουλος Στ΄, η Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου Στ’, ο Χριστόφορος Κιαχόπουλος Στ΄, ο Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος Στ’, ο Χαράλαμπος Γιοβάς Ε’, ο Απόστολος Γιοβάς Ε’, ο Αναστάσιος Γιοβάς Ε’, ο Άγγελος Ρούσσος Ε’, ο Μπαρδόκ Πέπα Ε’, ο Αλέξανδρος Καράι Ε’, ο Παύλος Γιοβάς Δ΄ ο Αντώνης Ξυγκάς Δ΄ και από το 2ο Ακράτας ο Σωτήρης Βασιλόπουλος Ε΄ και η Χριστίνα Καζαντζίδη Δ΄ τάξη.

΄΄Η εκδρομή στην Αθήνα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου ήταν οργανωμένη έτσι ώστε να παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην όμορφη αθλητική διοργάνωση οι μαθητές και οι συνοδοί τους. Η συνδρομή του Ακρατινού Μάκη Ασημακόπουλου και γενικού συντονιστή του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας ήταν πολύ σημαντική και τον ευχαριστούμε΄΄, αναφέρει η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας Αναστασία Ευσταθίου, προσθέτοντας: ΄΄Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κώστα Γιοβά για την παραλαβή των απαραίτητων ρούχων από το Τάε κβο Ντο και τις γενικότερες ενέργειες. Τον επικεφαλής συνοδό των αθλητών μας, εκπ/κό Νίκο Αλέφαντο και τη συνοδό μητέρα Μαρία Φιλιππακοπούλου. Τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά μας και τους χάρισαν αυτή τη μοναδική εμπειρία στη γιορτή του αθλητισμού. Πιστεύουμε στον αθλητισμό και συμμετέχουμε με τα παιδιά μας σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις τιμώντας την ιστορία και την αθλητική παράδοση του τόπου μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr