background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση κορυφής Κεραυνός – Άρης

ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ: ΑΕΤΟΣ Π. – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Στα δύσκολα παραμένει ο πρωτοπόρος Άρης. Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών με την ισοπαλία στο Προάστειο κόντρα στη Νίκη, παίζει πάλι μακριά από το «Ντα Λουζ».

Φιλοξενούμενος αυτή τη φορά από 2ο της βαθμολογίας Κεραυνό στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, ο Άρης σαν πρώτο στόχο έχει να αποφύγει μια νέα απώλεια βαθμών, που αν είναι ήττα, θα τον φέρει για πρώτη φορά στη 2η θέση. Εκτός από τη μεγάλη βαθμολογική σημασία, το συγκεκριμένο ντέρμπι περιέχει και μεγάλη δόση …γοήτρου.

-Τις απώλειες της κορυφής θα κοιτάξει να επωφεληθεί ο τρίτος της βαθμολογίας Αετός Πάτρας. Παίζει στην έδρα του στην Αγυιά με τον Φοίνικα / Ζήρια, ελπίζοντας αυτή τη φορά να έχει καλύτερη τύχη, μετά την ήττα που γνώρισε στο ίδιο γήπεδο από την ίδια ομάδα, στα προκριματικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, εκτός από την επικράτηση που είχαν για τον θεσμό του κυπέλλου, θα βασιστούν στην αγωνιστική πρόοδο που παρουσίασαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Στόχος να βγάλουν μια καλή απόδοση που είναι στις δυνατότητές τους. Σε καλή …μέρα, ο Φοίνικας / Ζήρια μπορεί να πάρει και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα.

-Σε ευκολότερο θεωρητικά έργο θα βαδίσει η Θύελλα Αιγίου, υποδεχόμενη στο Δημοτικό Στάδιο τον Ψαθόπυργο. Κάθε παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, κρύβει τις δικές του δυσκολίες, ιδιαίτερα τώρα που στον Ψαθόπυργο έσπασαν το …ρόδι, σημειώνοντας την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη. Στην Αιγιώτικη ομάδα αισιοδοξούν ότι δεν θα συνεχίσουν οι απώλειες βαθμών και για 3η συνεχόμενη αγωνιστική.

-Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί και στο γήπεδο Ρίου. Ο ΑΠΣ Πάτραι βρίσκεται σε μια εποχή που πασχίζει να βελτιώσει το ομαδικό πνεύμα, διαθέτοντας στη σύνθεσή του αρκετές ποιοτικές μονάδες. Θα βρει απέναντί του τη Νίκη Προαστείου, ομάδα που δεν στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της και μάλιστα να είναι αυτή που σταμάτησε στον Άρη την …εμπλοκή του στα «τρίποντα».

-Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Ανδρούτσου, η ΑΕ Δρεπάνου θα πορευτεί στον πάγκο της με τον Βασίλη Μπιρλή. Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα αφού είχε συνεργαστεί με την ομάδα του Δρεπάνου όταν είχε την ονομασία «Ποσειδών», ήταν παλαιότερα στον Κεραυνό, τα τελευταία χρόνια προπονούσε τις Ακαδημίες του Δαβουρλή.

Κατόπιν του επεισοδιακού αγώνα με τον Αετό Π., πλέον στην ΑΕ Δρεπάνου θα είναι πιο ήρεμη η κατάσταση, στο αυριανό παιχνίδι με το Ζαβλάνι / Αίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 17/11 -15:00
Κεραυνός – Αρης: Ανδριανός
Αετός – Φοίνικας/Ζήρια: Ντάβλα
Θύελλα– Ψαθόπυργος: Ασπρουλόπουλος
ΑΠΣ Πάτραι – Νίκη: Χρονάς
Δρέπανο – Ζαβλάνι/Αίας: Μακρυπόδης
Κυριακή 18/11 -15:00
Πανιών/Αχ. – Δαβουρλής: Καλύβας

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι κορυφής Ατρόμητος – Θύελλα Π.

Συμπτωματικά η 9η αγωνιστική, περιέχει ντέρμπι κορυφής και στους δυο ομίλους. Για τον πρώτο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωποι Ατρόμητος Π. και Θύελλα Π., ομάδες που έχουν το απόλυτο βαθμών στις 8 αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί και μοιραία στον ένα ή και στους δυο, θα συμβεί η πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια.
-Η Δόξα Παραλίας που ακολουθεί, μπορεί να τις δίνεται η ευκαιρία να μειώσει τις αποστάσεις από την κορυφή, αφού όμως πρώτα …δαμάσει την νεανική δύναμη, που λέγεται Πάτρα 2005.
-Παραμονή στην πρώτη 4άδα θέλει η Αχαϊκή, αλλά και νίκη κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
-Ακόμα μια ευκαιρία για την πρώτη νίκη του Εθνικού, που παίζει αυτή τη φορά στα Σαγέικα με την Αναγέννηση.

ΕΠΟΜΕΝΗ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 17/11 -15:00
Ατρόμητος – Θύελλα Π.: Καδδάς
Πάτρα 2005 – Δόξα Παρ.: Φωκάς
Αστέρας Τσουκ. – Αχαϊκή: Μπλίκας
Δόξα Χαλ. – Δίας: Πετρόπουλος
Εθνικός Σαγ. – Αναγέννηση: Τζαγκαράκης
Τριταιϊκός – Πήγασος 0-3 α.α.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr