background img
banner
banner

Αγώνας χωρίς αναμονές και συμβιβασμούς…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Το σύνθημα «οι συνταξιούχοι δεν σκύβουν το κεφάλι» είναι επίκαιρο όσο ποτέ και αυτό θα συντροφεύσει τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων ΙΚΑ που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, με την συμμετοχή των συνταξιούχων ΙΚΑ της Αιγιάλειας. Το διεκδικητικό πλαίσιο καθορίστηκε στο 22ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας όπου πήραν μέρος 277 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από 97 Σωματεία, μεταξύ των οποίων και από το σωματείο του Αιγίου.

Από την εισήγηση και τις τοποθετήσεις των αντιπροσώπων αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν όλες οι πλευρές της δράσης των συνταξιούχων με πλούσιο προβληματισμό και με προτάσεις ΄΄για όλα τα δεινά που έχουν προξενήσει οι μέχρι τώρα αντισυνταξιουχικές, αντιλαϊκές κυβερνήσεις καθώς και η σημερινή που συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση στις ρημαγμένες μας συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ΄΄, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. Το συνέδριο ενέκρινε και επιβεβαίωσε την ορθότητα του αγώνα χωρίς αναμονές και συμβιβασμούς μέχρι τη δικαίωση των συνταξιούχων τοποθετώντας στην πρώτη γραμμή της πάλης του τα προβλήματα τους.

Στην συγκέντρωση στο πλαίσιο της απεργίας του εργατικού κινήματος

Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγίου Στάθης Μπούνιας, ΄΄θα λάβουμε μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου με την συμμετοχή σωματείων από τη Λάρισα και κάτω, καθώς και στην πανελλαδική κινητοποίηση συνταξιούχων που έχει οριστεί για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Νωρίτερα, θα συμμετάσχουμε στις συγκεντρώσεις, στο πλαίσιο της απεργίας του εργατικού κινήματος που θα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου΄΄. ΄΄Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, δίνοντας έτσι μία ακόμα μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή – αντεργατική – αντισυνταξιουχική πολιτική της κυβέρνησης΄΄, πρόσθεσε ακόμη ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr