background img
banner
banner

Ανακοίνωσε ο Σπηλιόπουλος για Περιφερειάρχης

ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρουσία περίπου 300 παραγόντων της αυτοδιοίκησης, αλλά και φίλων και υποστηρικτών του ,από τους τρεις  νομούς της περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδας, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης ο Κώστας  Σπηλιόπουλος.

Η αίθουσα στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα, γέμισε ασφυκτικά τ ο απόγευμα της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου με τον Αιγιαλέα  πρώην υφυπουργό να ανεβαίνει στο βήμα και να παρουσιάζει στοιχεία για την άσχημη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Δυτ. Ελλάδα, ρίχνοντας ταυτόχρονα ευθύνες στη σημερινή διοίκηση.

“Είμαστε τρίτοι από το τέλος” είπε ο Σπηλιόπουλος και συνέκρινε τη Δυτ. Ελλάδα με άλλες Περιφέρειες που έχουν πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης υψηλούς, την ώρα που το κατά κεφαλήν εισόδημα στη Δυτ. Ελλάδα μόλις ξεπερνά τις 12.000€ ετησίως (16.000 € περίπου είναι ο μέσος όρος πανελλαδικά).

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές το Μάιο του 2019, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα που μπορεί να πάει μπροστά τον τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην πολιτική εκδήλωση έδωσαν 2 πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ από την Αιτωλοακαρνανία , ο Χρήστος Βερελής και ο Αλέκος Μπαλτάς για τους οποίους ο Σπηλιόπουλος έκανε ειδική αναφορά.

Από την Αιγιάλεια παραβρέθηκαν ο γιατρός Τάκης Ανδρικόπουλος και ο εκπαιδευτικός Δημητρής Ελευθεριώτης, οι οποίοι θα είναι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και οι δημοτικοί  σύμβουλοι Αιγιαλείας Φάνης Σπηλιόπουλος και  Δημήτρης  Παναγιωτακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Αιγιάλειας Γ. Φιλιππόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Πάνος Μπερούκας καθώς και ο πρώην αντινομάρχης Στάθης Σταθακόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr