background img
banner
banner

Απεργία στις 14 Νοέμβρη από το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου συνεδρίασε μετά το κάλεσμα της Ομοσπονδίας, για συμμετοχή στην απεργία τις 14ης Νοέμβρη, λαμβάνοντας απόφαση για συμμετοχή στην απεργία, ούτως ώστε να εκφράσουν οι οικοδόμοι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

΄΄Η σημερινή κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι εξαπάτησης των εργαζομένων με σκοπό να εξυπηρετήσει τους προεκλογικούς τις σκοπούς. Η άρνηση της στην πρόταση των 530 Σωματείων για επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ των κλαδικών συμβάσεων, αποκαλύπτει τα κόλπα με τα οποία επιχειρούν να ξανακοροϊδέψουν τους εργαζόμενους΄΄, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο.

Παράλληλα, σημειώνει: ΄΄Το τέλος των μνημονίων είναι μια εικονική πραγματικότητα, που δεν μας απαλλάσσει από τους αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί. Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσουμε τους όρους δουλειάς είναι η οργάνωση της πάλης μας. Καλούμε τους οικοδόμους να σηκώσουν το κεφάλι να οργανωθούν στο σωματείο τους και μαζικά να πάρουμε μέρος στην απεργία στις 14 Νοέμβρη΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr