background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Νίκη στο ντέρμπι 2-1 την Δόξα και κορυφή τα Καλάβρυτα

ΜΑΖΙ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ 5-1 ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ – Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ 3-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Βήμα – βήμα βαδίζουν 7 πλέον πρωτοπόροι, ύστερα από την ήττα του 8ου Απόλλωνα 0-3 από την Φλόγα Ροδιάς, η οποία δημιούργησε μια διαφορά 4 βαθμών από την 7η θέση. Στην κορυφή στέκονται η Αιγείρα / Ακράτα μετά την εύκολη και ευρεία νίκη 5-1 την Αυτόνομη και τα Καλάβρυτα, επικρατώντας στο ντέρμπι 2-1 της Δόξας Ελαιώνα. Έδαφος κέρδισαν μετά τις νίκες τους η Φλόγα Ροδιάς και η Αργυρά (3-2 τον Κεραυνό 2016). Στον κατόπιν τους ισόβαθμοι στους 15 πόντους με την Δόξα Ελαιώνα, ο Αστέρας Τέμενης 1-0 την Φλόγα Κ. Καστριτσίου και ο Αετός Ρίου 2-1 τα Σελιανίτικα στο 95΄.
Από τις τελευταίες θέσεις απομακρύνθηκε κάπως το Άνω Καστρίτσι 4-2 τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.

Αιγείρα / Ακράτα – Αυτόνομη 5-1

Κάποιες ελλείψεις που υπήρχαν στην ομάδα, δεν στάθηκαν εμπόδιο για να πάρει την ευρεία νίκη 5-1 η Αιγείρα / Ακράτα, σε βάρος της Αυτόνομης που προηγήθηκε με τον Θοδωρή στο 10΄. Αμέσως ακολούθησε η ισοφάριση 1-1 στο 13΄ με τον Καλέλλη, για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχοων από τους Κλουκίνα (2), Παναγόπουλο και Σακελλαρόπουλο. Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Παππάς, Β. Παναγιωτόπουλος (74΄Λέσι), Τσούρας, Αντρ. Μάρκου, Ζίζηλας (69΄ Αγγ. Πρέζας), Σακελλαρόπουλος, Αγγ. Σκάζας (46΄ Απ. Νακελλάρης), Κλουκίνας (69΄ Αλέφαντος), Καλέλης, Παναγόπουλος

Καλάβρυτα – Δόξα Ελαιώνα 2-1

Με αρκετές απουσίες πήγε στα Καλάβρυτα η Δόξα Ελαιώνα, πάλεψε το παιχνίδι με τα Καλάβρυτα, που μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι πήραν το πάνω χέρι. Το παιχνίδι άλλαζε «ηνία», με τους γηπεδούχους να κάνουν καλύτερο ξεκίνημα και στη συνέχεια να ισορροπεί η Δόξα Ελαιώνα, χάνοντας στο 40΄ σπουδαία διπλή ευκαιρία με τους Καυγά και Κουνάβη. Καλή φάση για την ομάδα του Ελαιώνα και στο 60΄, όταν μετά από φάουλ του Καυγά η κεφαλιά του Μανέτα πέρασε έξω. Τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν 1-0 με ένα υπέροχο γκολ του Γ. Τσαβαλά στο 70΄, το οποίο ξεκίνησε ύστερα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή. Ο ίδιος παίκτης το 2-0 στο 77΄, γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιτ οι φιλοξενούμενοι. Ο Καΐσι μειώνοντας στο 85΄ 1-2 μετά από φάουλ του Καυγά και ανάποδο δικό του ψαλίδι, επανέφερε την ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα στην Δόξα. Το ρίσκο της ισοφάρισης άφησε αμυντικά κενά που προσπάθησαν να τα εκμεταλλευτούν σε δυο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι. Τελευταία ευκαιρία για την Δόξα στο 93΄ η κεφαλιά του Βλάχου ύστερα από φάουλ του Θ. Ραμπαβίλα, απέκρουσε ο Παπαδημητρόπουλος.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Φάκος, Σταύρακας (68΄ Τζόβολος), Γ. Τσαβαλάς (82΄ Διον. Καλαμαράς), Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Δημ. Καλαμαράς (89΄ Μπερτσουκλής), Αναγνωστόπουλος (68΄ Καμπεράϊ) ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Μανέτας, Θ. Ραμπαβίλας, Μετζάϊ, Βλάχος, Γ. Γεωργίου (31΄ Αγγελάκης), Καΐσι, Καυγάς, Δ. Κοσκινάς, Κουνάβης, Θεοφανόπουλος

Φλόγα Ροδιάς – Απόλλων 3-0

Χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους στις δυο εστίες …κύλησε το α΄ ημίχρονο στο γήπεδο της Ροδιάς. Στην κοινή έδρα των δυο αντιπάλων, η Φλόγα ανέλαβε την πρωτοβουλία στο υπόλοιπο μισό του αγώνα, που της απέφερε τα γκολ της νίκης. Ο Απόλλων είχε μετά το 2-0 ένα φάουλ του Θωμά που απέκρουσε ο Γκιώνης, αλλά γενικά δεν αντέταξε τα απαραίτητα στοιχεία για να αποφύγει το μοιραίο. Ο Χριστόπουλος στο 55΄ το 1-0 με σουτ εντός περιοχής. Τα άλλα δυο γκολ της Φλόγας σημείωσε ο Κατσαούνης. Στο 65΄ ύστερα από έξυπνη πάσα του Μηλάτου το 2-0 και με ατομική προσπάθεια στο 84΄ το τελικό 3-0. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν τον αγώνα στη μνήμη του Ανδρέα Βαρνακιώτη. Οι παίκτες της Φλόγας αφιέρωσαν τη νίκη τους στον υπό ανάρρωση προπονητή τους Μίλτο Καρατζά, ύστερα από την εγχείρηση κήλης που υποβλήθηκε.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Σωτηρόπουλος (46΄ Μπαντούνας), Ανδρ. Νιγιάννης, Π. Λιακόπουλος (87΄ Αλεξόπουλος), Σπανός, Μηλάτος, Τσιάπι (70΄ Λεκάϊ), Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Τζιαντομένικο, Γκλαβάς (80΄ Αντωνόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Κουτσοσπύρος, Ντεντής, Γκέρκι (76΄ Χερτσέκου), Μηλιάκης, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας, Λαμπρόπουλος (61΄ Σημάτης), Θεοτοκάτος, Θωμάς (87΄ Πολυχρονόπουλος), Κωνσταντίνου (87΄ Ραυτόπουλος)

Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Κ. Καστριτσίου 1-0

Άργησε αλλά το έβαλε το γκολ της νίκης ο Αστέρας. Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες να αποφύγει το άγχος της τελευταίας στιγμής, είχε κάποιες διαμαρτυρίες στο α΄ ημίχρονο για δυο γκολ του Μιχαλόπουλου που δεν μέτρησαν (οφ σάιτ). Χρειάστηκε να δει κι άλλες χαμένες φάσεις ο Αστέρας, για να έρθει η ώρα να πανηγυρίσει το γκολ της νίκης. Στο 83’ ο Παπαδιονυσίου έβγαλε σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Χριστοδουλόπουλου, που σκόραρε απαλλάσσοντας από το άγχος τους γηπεδούχους. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Κοντογεώργος, Δορλής, Μεσσήνης (68΄ Θεοδωρόπουλος), Ιβάνοφ, Οικονομόπουλος, Κόρακας, Ρότσκας, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης (51΄ Δαλιάνης), Χριστοδουλόπουλος (89΄ Γκίνι), Μιχαλόπουλος (76΄ Αν. Αγγελόπουλος)

Σελιανίτικα – Αετός Ρίου 1-2

Για μια ακόμα φορά ο Αετός παίρνει τη νίκη στο φινάλε ενός αγώνα. Αυτό συνέβη και στο γήπεδο του Δημητρόπουλου απέναντι στα Σελιανίτικα, που είχαν ισοφαρίσει 1-1 στο 58΄ με τον Μπαρμπάκη, το γκολ που είχε ανοίξει το σκορ για τον Αετό ο Σούλι στο 10΄. Όπως παραδέχθηκαν και οι νικητές, είχαν μια πολύ μέτρια εμφάνιση, που στο τέλος όμως δεν τους στοίχισε, σκοράροντας με τον Αποστολόπουλο για το 2-1 στο 95΄. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Αγγ. Μερκούρης, Δ. Σωτηρόπουλος, Φίτσος, Σπ. Μερκούρης, Δεληγιάννης, Φουρκής, Σπ. Γεωργακόπουλος, Σ. Σωτηρόπουλος, Ρηγόπουλος, Αντωνόπουλος (55΄ Μπαρμπάκης), Π. Γεωργακόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr