background img
banner
banner

Eντυπωσιακή η αλλαγή στο γήπεδο Καμαρών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΣ

Άλλαξε όψη το γήπεδο των Καμαρών μετά την ολική σπορά του νέου χλοοτάπητα αλλά και τις υπόλοιπες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν για αρκετά χρόνια σε πολύ κακή κατάσταση αλλά πλέον, αυτή η εικόνα ανήκει στο παρελθόν. Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση από πέρυσι και ο νέος χλοοτάπητας ήρθε να ολοκληρώσει την πολύ όμορφη εικόνα που παρουσιάζει τώρα το γήπεδο και αποτελεί πλέον “κόσμημα” για την περιοχή.
“Η εικόνα του γηπέδου είναι εντυπωσιακή και από την Εθνική οδό, κάτι που μου επεσήμαναν αρκετοί συμπολίτες μας που την αντίκρισαν. Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατί είχαν συνηθίσει για χρόνια την παλιά, πολύ άσχημη εικόνα του αγωνιστικού χώρου” τονίζει, εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης και συνεχίζει:
“Το γήπεδο θα παραχωρηθεί προς χρήση στις ομάδες μετά τις γιορτές, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να “δέσει” και να γίνει πιο ανθεκτικό. Για να μη παρατηρηθεί το φαινόμενο με το γήπεδο Δημητρόπουλου, που επιβαρύνθηκε με τη συχνή χρήση και την παρουσία τεσσάρων ομάδων. Άλλωστε τώρα υπάρχει και το γήπεδο Πλαστήρα με τον συνθετικό χλοοτάπητα που θα βοηθήσει πολύ στην αποσυμφόρηση των υπόλοιπων γηπέδων. Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της κοινότητας Καμαρών, Παναγιώτη Περλέγκα για την ευαισθητοποίηση που έδειξε στο θέμα του γηπέδου και τη συμβολή του, όταν ζητήθηκε από τον γεωπόνο να μη χρησιμοποιούν οι ομάδες για μεγάλο διάστημα το γήπεδο πριν ή και στο ξεκίνημα των εργασιών (έπαιζαν στο γήπεδο της Ζήριας). Όπως επίσης, τον φροντιστή του γηπέδου Κώστα Σωτηρόπουλο για την υποδειγματική φύλαξη και φροντίδα του χώρου και φυσικά τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιάννη Καρανικόλα για την άριστη – όπως πάντα – συνεργασία που έχουμε.


O πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιάλειας αναφέρθηκε ακόμη:
* Στο εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειάς του επιστημονικού και εργατικού δυναμικού της ΠΕΣ που ανέλαβε τη συντήρηση και αποκατάσταση των ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Αιγιαλείας καθώς και στην άριστη μεταξύ τους συνεργασία.

* Στο μεγάλο οικονομικό όφελος για τον Δήμο, αφού κάθε γήπεδο θα στοιχίσει λιγότερα από 2.000 ευρώ, τη στιγμή που ιδιωτικές εταιρίες κοστολογούσαν το αντίστοιχο έργο (για ολική αλλαγή χλοοτάπητα) έως και 30.000 ευρώ!

* Στα υπόλοιπα γήπεδα στα οποία θα γίνει ολική σπορά νέου χλοοτάπητα το υπόλοιπο διάστημα (μέχρι τον Μάιο), που είναι αυτά της Αβύθου και της Τέμενης. Στο δημοτικό στάδιο Αιγίου πραγματοποιήθηκε πριν από 15 ημέρες μερική σπορά στα σημεία του χλοοτάπητα που παρατηρήθηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ευχαριστήριο από την Π.Ε.Σ.

“Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας για την εμπιστοσύνη που μας

πέδειξε με την ανάθεση της συντήρησης και αποκατάστασης των ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Αιγιαλείας.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς του επιστημονικού και εργατικού δυναμικού της εταιρείας μας είναι πλέον ορατά σε όλους.
Από την πλευρά μας, αισθανόμαστε ικανοποίηση για τα ιδιαίτερα ευμενή σχόλια που μας εξέφρασαν οι συμπολίτες μας, για το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Καμαρών που σήμερα παραδώσαμε με νέο χλοοτάπητα.

Ένα γήπεδο με φυσικό γρασίδι αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες καλλιέργειες. Αν και η συντήρηση ενός χλοοτάπητα γηπέδου φαινομενικά θεωρείται κάτι «απλό», εντούτοις είναι μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, που για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα προϋποθέτει επιστημονική κατάρτιση, τεχνολογικά αναπτυγμένο εξοπλισμό, ικανούς και εκπαιδευμένους στο αντικείμενο εργαζομένους και ιδιαίτερα αυστηρό και προσεγμένο προγραμματισμό.

Συγκεκριμένα, ο κύριος λόγος που δυσκολεύει πάρα πολύ τη συντήρηση ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι το αυστηρό πρόγραμμα που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί μια ομάδα. Αναγκαστικά το ίδιο επίπονο πρόγραμμα πρέπει να ακολουθεί και το γήπεδο, θέτοντας έτσι σωρεία περιοριστικών παραγόντων στη διεξαγωγή των απαραιτήτων εργασιών συντήρησης.
Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της με συνέπεια και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού προς όφελος των συνδημοτών μας.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr