background img
banner
banner

«Εφηβεία και εξαρτήσεις»

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο, για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Εφηβεία και Εξαρτήσεις».

Η επιμόρφωση, συνολικής διάρκειας 20 ωρών, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης, να πραγματευθούν σχετικά θέματα στον χώρο του σχολείου και να αξιοποιήσουν μεθοδολογικά εργαλεία με τους κατάλληλους τρόπους σε κάθε ηλικία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» (Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος, τηλ. 2610 226948 & 2610 623290 www.kpachaia.gr) και θα ολοκληρωθεί σε  συναντήσεις, και συγκεκριμένα:  24 Νοεμβρίου, 8 & 15 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρες από τις 10:00 ως τις 14:00.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας,  στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με τα Κέντρα Πρόληψης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών – Ο.ΚΑ.ΝΑ και σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και του Υπ. Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr