background img
banner
banner

Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης…

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΘΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Με σταθερά βήματα προχωρούν οι διαδικασίες για την έναρξη του έργου αποκατάστασης των φθορών στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου. Μετά την έκδοση της σχετικής άδειας, ήρθε και η έγκριση των τευχών δημοπράτησης από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την ανάδειξη αναδόχου, ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Οι συνεχείς προσπάθειες και πιέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, δεδομένης της αναγκαιότητας εκτέλεσης του έργου στο κτίριο που παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, τουλάχιστον μετά από πέντε χρόνια, έφεραν αποτέλεσμα και πλέον τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την εκτέλεσή του, δεδομένου ότι υπάρχει διαθέσιμη και η χρηματοδότηση που ξεπερνά το 1 εκατ.

Πριν από ενάμιση μήνα εγκρίθηκε η άδεια που αφορά την τοποθέτηση ικριωμάτων για αποκατάσταση βλαβών και επισκευές επιχρισμάτων εξωτερικών όψεων στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, ενώ έγινε γνωστή η διάθεση συμπληρωματικής δαπάνης για το έργο, αυξάνοντας το συνολικό ποσό σε 1.150.000 ευρώ.

Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, ΄΄την Δευτέρα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΚτΥπ Α.Ε.» όπου ενέκρινε ομόφωνα τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο της αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου. Μετά και από αυτή τη θετική εξέλιξη, τον Ιανουάριο αναμένουμε τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της τεχνικής εταιρείας που θα εκτελέσει τις εργασίες και στις αρχές Ιουνίου την υπογραφή της σύμβασης με τον μειοδότη ώστε να ξεκινήσει το έργο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr