background img
banner
banner

Εκδήλωση- αφιέρωμα στο Δάσκαλο

ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, σε συνδιοργάνωση με την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση- αφιέρωμα στο Δάσκαλο, κατά την οποία θα παρουσιάσει το ημερολόγιο που εξέδωσε για το έτος 2019, που φέρει τον τίτλο: «Στο Δάσκαλό μου… το ευ ζην». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς θα είναι ο καταξιωμένος δάσκαλος, θεατρικός συγγραφέας και κριτικός, κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο οποίος θα λαμπρύνει την εκδήλωση με την παρουσία του και επίκαιρη ομιλία με θέμα: «Όταν ήμουν δάσκαλος…».

Την παρουσίαση του ημερολογίου θα πραγματοποιήσει ο Φιλόλογος καθηγητής κ. Παναγιώτης Αχιλλιάς, ενώ η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πετεμερίδου και την συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας μουσικής και πιάνου κ. Εύας Βλαχάκου, θα κοσμήσουν μουσικά την εκδήλωση.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και το ευρύτερο κοινό της περιοχής να τιμήσουν την εκδήλωση με την προσέλευσή τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr