background img
banner
banner

24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Α.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές, τους νέους και τις νέες της Αιγιάλειας, στην 24ωρη Γενική Απεργία, μεθαύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και στο συλλαλητήριο, στις 10 το πρωί στην πλατεία και Αγίας Λαύρας.

Όπως τονίζει, ΄΄απέναντι στην αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και φτωχούς φτωχότερους αυξάνοντας τις κοινωνικές ανισότητες, τα Συνδικάτα απαντούν για ακόμη μια φορά αγωνιστικά΄΄. Εξηγώντας τα αιτήματα της απεργίας, σημειώνει: ΄΄Απεργούμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε: 751 € Ενιαίος κατώτατος μισθός, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, Εργασία για όλους, Καθολική κοινωνική πρόνοια, Κατάργηση φοροεπιδρομών, Δίκαιο φορολογικό σύστημα, Ακατάσχετη πρώτη κατοικία, Επαναφορά Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, Πάταξη της Ακρίβειας και των Καρτέλ, Επανασύσταση των Φορέων Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας, Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου και να δοθούν τα αναδρομικά των περικοπών σε όλους τους Συνταξιούχους ανεξάρτητα των δικαστικών αγωγών. Ελλάδα Προοπτικής Ανάπτυξης Δημιουργίας και όχι Φτωχοποίησης΄΄.
΄΄Όλοι μαζί μπορούμε. Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Παλεύουμε για να χτίσουμε. Όλοι στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίας Λαύρας΄΄, καταλήγει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr