background img
banner
banner

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Βαρσοβία

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ GRECKA PANORAMA 2018

Στη μεγάλη Έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy, συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με αποστολή εκπροσώπων της. Πρόκειται για τη μοναδική αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, που διοργανώνεται από το 2015 και υποδέχεται περισσότερους από 8.350 Πολωνούς επισκέπτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αποκλειστικά για την Ελλάδα και να κλείσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Βαρσοβία θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστική Στρατηγικής Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης. Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από τους επαγγελματικούς τουριστικούς φορείς της Πολωνίας, η Ελλάδα το 2017 ήταν ξανά ο κυρίαρχος προορισμός για την πολωνική αγορά, με μερίδιο αγοράς άνω του 31% και συνολική αύξηση 8%, ενώ την περίοδο Μαΐου – Αυγούστου σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, η αύξηση ξεπέρασε το 19%.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και της δυναμικής που έχει αναπτύξει στην Πολωνική αγορά, τόσο με την έναρξη δύο νέων πτήσεων της TUI Πολωνίας προς το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και την επίσκεψη και περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής των ταξιδιωτικών πρακτόρων της εν λόγω εταιρείας που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, συνεχίζει την προβολή της στην Πολωνική αγορά, μέσω της συμμετοχής της στη φετινή GRECKA PANORAMA.

Σημαντικές συναντήσεις

Στο πλαίσιο της παρουσίας της αποστολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους υπευθύνους του ITAKA, τον μεγαλύτερο Tour Operator της Πολωνίας, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στη Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και η  3η GREEK FOOD SHOW, όπου παρουσιάζονται ελληνικά προϊόντα, από εισαγωγείς, διανομείς και παραγωγούς ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.

Η έκθεση GREKCA PANORAMA τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr