background img
banner
banner

Ήττα 3-1 σετ του ΑΟ Αιγιαλέων με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία

Ο ΑΟ Αιγιαλέων ηττήθηκε 3-1 σετ στην Καλαμάτα από την Καλαμάτα ‘80 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών με την ομάδα του Αιγίου να έχει πολλά και δικαιολογημένα για τη διαιτησία του Καραγιαννόπουλου που έδειξε τέσσερις κόκκινες στο καθοριστικό 3ο σετ σε παίκτες του ΑΟ Αιγιαλέων και απέβαλε και τον αναπληρωματικό πασαδόρο τον Χασάπη! Τα σετ ήταν ήδη 1-1 και στο σημείο εκείνο το ματς ουσιαστικά τελείωσε με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα στη συνέχεια απέναντι στην ομάδα του Αιγίου, στην οποία επικρατούσε μεγάλος εκνευρισμός.
* Το σκορ ήταν στο 7-7 όταν έδειξε 4 κόκκινες κάρτες (κάθε κάρτα τιμωρείται με πόντο).
Τα σετ: 25-14, 19-25, 25-11, 25-16.

Ανακοίνωση για τη διαιτησία

Ως Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Αρχηγός του “Α.Ο. Αιγιαλέων”, σχετικά με τον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας με την Καλαμάτα 80, έχω να αναφέρω τα ακόλουθα.
Στο ξεκίνημα του αγώνα, επηρεασμένη η ομάδας μας από τις απουσίες παιχτών μας, δεν κατάφερε να κερδίσει το 1ο σετ. Στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και κερδίσαμε το 2ο σετ. Στο 3ο σετ και οταν το σκορ ηταν 10-8 υπερ της Καλαμάτας, ο 1ος διαιτητής του αγώνα (Καραγιαννόπουλος) αποφάσισε να χαλάσει το παιχνίδι (προς έκπληξη τουλαχιστον 200 θεατών) βγάζοντας 3 κόκκινες κάρτες στην ομάδα μας, αλλάζοντας το σκορ σε 13-8. Στη συνέχεια έδωσε αποβολή στον πασαδόρο μας και 4η κόκκινη κάρτα, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα και προκαλώντας εκνευρισμό και ένταση στη δική μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο εκ των τεσσάρων καρτών δόθηκαν επειδή αθλητής μας προσπάθησε να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο για αποφυγή τραυματισμού χωρίς την άδεια του διαιτητή και οι άλλες δύο επειδή απλά ζητήσαμε το λόγο της απόφασής του.
Θεωρώ τον εν λόγω διατητή ακατάλληλο και επικίνδυνο για τα καθήκοντα της διατησίας, όχι μόνο στη Α2 Εθνική κατηγορία αλλα και σε μικρότερες κατηγορίες, διότι τέτοιες ενέργειες δεν συμβαδίζουν με το αθλητικό πνεύμα αλλά προσβάλλουν το άθλημά μας (volley) και γενικότερα τον αθλητισμό.
Τέλος, νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το ήθος και την ποιότητα των αθλητών μας που κατάφεραν να έχουν την κατάλληλη ψυχραιμία για να ολοκληρώσουν τον αγώνα.
Αδαμόπουλος Ανδρέας”

Ήττα και για την Ολυμπιάδα

Αν και πάλεψε τα δυο πρώτα σετ η ομάδα βολει της Ολυμπιάδας υπέκυψε και έχασε εντός έδρας με 3-0 (25-27, 27-29, 8-25) σετ από τον ισχυρό ΟΦΗ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Πανερυθραϊκού.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: (Δαρείος) Βαλουξής, Μακρής (λ), Ντόντης, Αγγελόπουλος, Φιλίππου, Γεωργάτος, Μούρτζης,/ Χριστιάς, Κανελλόπουλος (λ), Δασκαλόπουλος, Καλαϊτζιδάκης, Τιμπιλής, Θεοδωράκης, Φερτάκης.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
της 3ης αγωνιστικής
Πανιώνιος – Ροδίων Άθλησις 2-3
(17-25, 25-20, 22-25, 25-17,11-15)
Πανερυθραϊκός – Φοίβος Μελισσίων 3-0
(30-28, 25-21, 25-19).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΦΗ 9
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 8
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 6
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 5
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 4
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr