background img
banner
banner

Ήττα 80-59 για τον Κεραυνό που θα συνεχίσει χωρίς τον Σταθακόπουλο!

Η αποστολή του Κεραυνού στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, εξ΄ ορισμού – πολύ δύσκολη απέναντι στον πανίσχυρο και αήττητο Ιωνικό. Μοιραία υπέστη ήττα με 80-59 και με απολογισμό 1-3 μετά την 4η αγωνιστική, παραμένει στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Τα – πολύ – δυσάρεστα μαντάτα όμως για την ομάδα του Αιγίου είναι ότι έχασε ουσιαστικά για όλη τη χρονιά τον Διαμαντή Σταθακόπουλο, αφού ο τραυματισμός στο προηγούμενο ματς με τα Μέγαρα αποδείχθηκε τελικά πολύ σοβαρός (ρήξη χιαστού).

Ο νεαρός φόργουορντ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και ήταν από τους κορυφαίους, ειδικά στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ (πρώτος ριμπάουντερ) και πραγματικά είναι μεγάλο κρίμα, πρώτα πρώτα για τον ίδιο τον 18χρονο παίκτη. Σε συνδυασμό με την απώλεια και του Αθανασόπουλου που αποχώρησε (επίσης λόγω τραυματισμού) πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, το ρόστερ “συρρικνώθηκε” πλέον επικίνδυνα για τον Κεραυνό Αιγίου που έχει δύσκολο έργο μπροστά του και στο επόμενο ματς με το Λέχαιο στο Αίγιο, εννοείται ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Διαιτητές: Φάκαρος-Κώτσου. Δεκάλεπτα: 27-14, 37-31, 62-40, 80-59.

Ιωνικός ΝΦ (Δεσποτάκης): Παπανδρέου 3, Αρχος, Παπαπέτρος 2, Πέττας 29, Μουμπάρακ 11 (3), Σταθόπουλος, Γκίνης 21 (6), Μαλτέζος 2, Κατιάκος 5, Χριστόδουλος 7.

Κεραυνός Αιγίου (Λιόνας): Δημόπουλος, Κουκουλομάτης 3, Ράπτης, Μούκας 9 (1), Οικονομίδης 3 (1), Σένα, Μπεκρής 15 (1), Αγγελόπουλος 14 (2), Λυμπερέας 13, Τζελέπης 2.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr