background img
banner
banner

Κτίριο… στολίδι το κοινοτικό γραφείο στο Κούμαρη

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Σε ένα πραγματικό «στολίδι» για το Κούμαρη και την ευρύτερη περιοχή, έχει μετατραπεί το κτίριο του κοινοτικού γραφείου που στεγάζει και το αγροτικό ιατρείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Μετά την αναδιαμόρφωση και τον καλλωπισμό της πλατείας που βρίσκεται εμπρός του, με πράσινο και όμορφα παρτέρια, σειρά είχε το κτίριο να βαφτεί και να αποκτήσει μία πιο φρέσκια και όμορφη όψη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Μαρκόπουλο, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα προς τους συγχωριανούς του να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για το βάψιμο του κτιρίου, λόγω των πενιχρών οικονομικών της Τοπικής Κοινότητας. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ο Προοδευτικός Σύλλογος Κούμαρη «Νέο Όραμα» και χωριανοί και με προσωπική εργασία του προέδρου και όλων των εθελοντών, σε μία Κυριακή το έργο προχώρησε αρκετά. Ωστόσο, η έλλειψη χρόνου των εθελοντών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κτίριο, ανάγκασε τον πρόεδρο να προχωρήσει το έργο σε συνεργασία με επαγγελματίες, η δουλειά των οποίων καλύφθηκε από την παγία προκαταβολή, όπως άλλωστε και τα χρώματα που χρειάστηκαν.

΄΄Προχωρήσαμε στο βάψιμο των εξωτερικών τοίχων και μάλιστα σε δύο αποχρώσεις και στα πρεβάζια και στην κυρίως επιφάνεια. Ήταν ένα μεγάλο έργο που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μόνο με εθελοντές. Παρόλα αυτά, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους΄΄, σημείωσε στο Protionline.gr  ο κ. Μαρκόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι σε κάποια άλλη στιγμή σκοπεύουν να προχωρήσουν σε βάψιμο στα κουφώματα και τα κάγκελα. Να σημειωθεί πάντως ότι με τους ελαιοχρωματισμούς άλλαξε όλη η όψη της εισόδου του χωριού, καθώς δεν είχε βαφτεί ξανά από τότε που δημιουργήθηκε.

Αυτό που αναμένουν τώρα στην Τοπική Κοινότητα Κούμαρη είναι να υλοποιηθεί η υπόσχεση από πλευράς δήμου, ώστε να γίνει η μάντρα και το ξύλινο κάγκελο στην πλατεία για να είναι ασφαλή τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Στις φωτο είναι εμφανής η διαφορά του κτιρίου, πριν και μετά τους ελαιοχρωματισμούς.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr