background img
banner
banner

Μάθημα αποταμίευσης!

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Στο πλαίσιο της εορτής για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, που είναι η 31 Οκτωβρίου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από δύο στελέχη της τράπεζας Eurobank Αιγίου τον κ. Νίκο Σκαρίμπα και την κ. Πόπη Κορδούλη, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τη σημασία της αποταμίευσης στην καθημερινή μας ζωή έτσι ώστε το μήνυμα της αποταμίευσης να μεταδοθεί σε όλα τα παιδιά από μικρή ηλικία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί γλυκάθηκαν από τα γλυκίσματα που πρόσφερε η Τράπεζα Eurobank Αιγίου καθώς και από τα κουλουράκια που πρόσφερε το κατάστημα Ζέρβας από το Κράθιο. ΄΄Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πάνο Ζέρβα για την ευγενική του κίνηση καθώς και τους καλεσμένους μας κ. Νίκο Σκαρίμπα και κ. Πόπη Κορδούλη για την ενημέρωση σε όλα τα παιδιά΄΄, αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου Αργύρης Νικολόπουλος.

Ύστερα μοιράσθηκαν οι παραδοσιακοί κουμπαράδες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να εμπνεύσουν τους μικρούς μαθητές σχετικά με την αποταμίευση. Τέλος ο κ. Νικολόπουλος έκλεισε λέγοντας: «Η αποταμίευση είναι τρόπος ζωής. Δεν αφορά μόνο τα χρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αφορά μόνο τους λίγους που έχουν πολλά χρήματα. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο: η αποταμίευση μας αφορά όλους. Οφείλουμε λοιπόν να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας να μην καταναλώνουν άσκοπα, να προβλέπουν και να αποταμιεύουν».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr