background img
banner
banner

Με επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών το “1ο Regularity Rally Βοστίτσα”

ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Με 48 ιστορικά και κλασσικά αυτοκίνητα γέμισε η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων την βροχερή Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Αίγιο. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε και η πορεία της ΑΛΜΑ στους δρόμους του ιστορικού αυτοκινήτου. Αριθμός συμμετοχών ρεκόρ για φέτος στα Regularity Rally του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Δεύτερο ρεκόρ για την ΑΛΜΑ φέτος, μετά το πρώτο ρεκόρ συμμετοχών τού “8ου Πύργος Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου” τον Ιούνιο.

Το “1ο Regularity Rally Βοστίτσα” αποτελεί τον πρώτο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από Αχαϊκό Σωματείο και οι συμμετοχή τόσο των Αχαιών όσο και πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική. Στις συμμετοχές του αγώνα ξεχώρισε αυτή τού δημάρχου Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλου με το προσωπικό του αυτοκίνητο αντίκα, ο οποίος σήμανε και την έναρξη του αγώνα που ξεκίνησε από την πλατεία των Υψηλών Αλωνιών.

Από το βροχερό Αίγιο ξεκίνησαν συνολικά 48 αυτοκίνητα για να ολοκληρώσουν έναν απαιτητικό αγώνα, καθώς ο δύσκολος καιρός δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πληρώματα στα ορεινά της Αιγιάλειας!Τα αυτοκίνητα κινήθηκαν στο ορεινό οδικό δίκτυο Αιγιαλείας – Ακράτας – Καλαβρύτων διανύοντας συνολικά 145χλμ. Ήταν για ένα Ράλλυ χρονικής ακρίβειας και όχι ταχύτητας. Από τις 8 το πρωί ξεκίνησε ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος (Υψηλά Αλώνια) και στις 10:30 έγινε η Εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου από την πλατεία. Το μεσημέρι έγινε στάση για μία ώρα στα Καλάβρυτα και το απόγευμα είχαμε τον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου για να ακολουθήσει η Απονομή στα Υψηλά Αλώνια.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr