background img
banner
banner

Μηχανήματα ύψους 460.000 ευρώ

ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την «προμήθεια Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Οχημάτων -Μηχανημάτων», εκτιμώμενης αξίας 460.000 ευρώ προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας, με την βοήθεια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Η διαδικασία προχωρά, ενώ ήδη από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου έχουν εγκριθεί οι όροι διακήρυξης και έχει γίνει ο καθορισμό κριτηρίου αξιολόγησης για την προμήθειά τους.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσόν των 460.000€ με ΦΠΑ και θα βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του Δήμου Αιγιαλείας του οικονομικού έτους 2018.

Ποια μηχανήματα αφορά η μελέτη

Πρόκειται για: Ομάδα Α: Ρυμουλκούμενο μηχάνημα κλαδοτεμαχιστής (θρυμματιστής κλαδιών) με αρπάγη. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται συνολικά στις 165.000 €. Ομάδα Β: Πετρελαιοκίνητο περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα (κλάρκ) με ικανότητα ανύψωσης 2,5 τόνων, μέγιστη ανύψωση 3,3m. Ο προϋπολογισμός του, ανέρχεται συνολικά στις 30.000€. Ομάδα Γ: Φορτωτής πλαγίας ολίσθησης ελαστικοφόρος με αναδευτήρα μπετού. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται συνολικά σε 60.000 €. Ομάδα Δ: Εκσκαφέας-Φορτωτής ισότροχος λαστιχοφόρος με λεπίδα προώθησης. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται συνολικά σε 135.000€. Ομάδα Ε: Φορτηγό όχημα 4Χ4 ανοιχτό ανατρεπόμενο 6,5Τ. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 70.000€.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr