background img
banner
banner

“Σήμα κινδύνου” από τη διοίκηση του Παναιγιαλείου

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παναιγιάλειος ώρα μηδέν; Ίσως ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Στη χθεσινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και ο Κώστας Δεληγιάννης, βγήκε προς τα έξω το πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, το οποίο απειλεί ακόμη και τη βιωσιμότητά της για τη συνέχεια της χρονιάς!

“Δυστυχώς, αν ο κόσμος δεν στηρίξει την προσπάθειά μας η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει μη αναστρέψιμη” τόνισε ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου και συμπλήρωσε:

“Πιστέψαμε σε μία Παναιγιάλεια συστράτευση για αυτό και αναλάβαμε, έστω και στο παρά 5 την ομάδα. Δεν περιμέναμε όμως τόση απαξίωση. Είναι κάτι που δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συμβεί όσα χρόνια παρακολουθώ τον Παναιγιάλειο. Να παίζει μπροστά σε 100 και 150 φιλάθλους. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος αλλά το Αίγιο έχει 40.000 κατοίκους και δεν είναι δυνατόν να μην έρχονται ούτε 400-500 στο γήπεδο. “Ματώσαμε” οικονομικά μέσα λίγους μόνο μήνες και ήδη έχουμε δαπανήσει το 50% του αρχικού μπάτζετ από τα τέλη Οκτωβρίου. Είμαστε μόνοι μας, δεν υπάρχει κάποιος πίσω από τα άτομα που αποτελούν τη διοίκηση και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα. Ήδη κάποιοι (δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα) αποχώρησαν γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν περιμέναμε τόσο άσχημη εξέλιξη και κάνουμε έκκληση προς στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα προκειμένου να έχει παρόν και μέλλον”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δεληγιάννης συμπλήρωσε: “Βγήκαμε αυτές τις ημέρες στη αγορά και ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν. Βάλαμε 5 ευρώ το εισιτήριο στην προπώληση, για τον αγώνα της Κυριακής και ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει. Το εισιτήριο σε όλη τη Γ΄ Εθνική είναι σταθερά 10 ευρώ τα τελευταία χρόνια. Έχουμε κάποιες ακόμη σκέψεις και ιδέες για να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να δούμε και εμείς κάποια “σημάδια” για να προχωρήσουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο οικονομικό το πρόβλημα, αλλά επειδή ο κόσμος είναι πικραμένος και γιατί δεν έχει στόχους πρωταγωνιστικούς η ομάδα. Τουλάχιστον για φέτος όμως, αυτό το ξέραμε. Στήθηκε την τελευταία στιγμή και ο στόχος είναι η παραμονή. Βλέπουμε ότι υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης και υπάρχουν ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Τώρα χρειάζεται βοήθεια και στήριξη η ομάδα. Ας κάνουμε μία νέα αρχή στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια που ξεκίνησε…”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr