background img
banner
banner

Πλήθος κόσμου στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας τυποποίησης ελαιολάδου της επιχείρησης “Λιανός”

 

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου χώρο της επιχείρησης “Λιανός” , που ήρθε να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα μονάδα στις Καμάρες Αιγιαλείας. Σε λίγα μέτρα απόσταση από το ελαιοτριβείο, δημιουργήθηκε μια  νέα μονάδα τυποποίησης, που λειτουργεί ταυτόχρονα ως επισκέψιμος χώρος, μέσα από τον οποίο αποτυπώνεται η επαγγελματική πορεία της οικογένειας Λιανού. Τη διεύθυνση της επιχείρησης σήμερα έχει ο Κωνσταντίνος Λιανός, που αποτελεί την 4η γενιά, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της οικογένειας στο χώρο του ελαιολάδου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, δείχνοντας έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους, στην οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και δεκαετία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Ριζούλης , ο πρώην υφυπουργός κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Σταθακάρος, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας κ. Μιχάλης Κυριακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Θανασούλιας, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αρίστος Τηλιγάδης αλλά και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της Δυτικής Αιγιάλειας.

Ο νέος αυτόνομος, λειτουργικός, επισκέψιμος και καλαίσθητος αυτός χώρος, λειτουργεί όλες τις μέρες και όλες τις ώρες χωρίς να έχει άμεση σχέση με το ελαιοτριβείο. Είναι ωστόσο όσο κοντά χρειάζεται ώστε να γίνεται η μεταφορά του ελαιόλαδου. Επιπλέον, εκεί τοποθετήθηκαν τα παλιά μηχανήματα από τότε που η επιχείρηση λειτουργούσε υπό τον πατέρα και τον παππού του Κωνσταντίνου Λιανού, δημιουργώντας έτσι μία μικρή αλλά ενδιαφέρουσα έκθεση. Αυτομάτως, ο χώρος αποκτά άλλο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη, αφού μέσα από παλιά αντικείμενα μπορεί να γίνει μία παρουσίαση για το πώς παράγεται το λάδι τις τελευταίες δεκαετίες. Μάλιστα, οι άνθρωποι της επιχείρησης σκοπεύουν να κάνουν παρουσιάσεις και μέσω βίντεο στους επισκέπτες τους, παρέχοντας βέβαια και ενημέρωση για το πώς παράγεται σήμερα το έξτρα παρθένο ποιοτικό ελαιόλαδο «ΛΙΑΝΟΣ».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr