background img
banner
banner

«Πράσινο φως» για στήριξη από την Περιφέρεια

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην ανάληψη πρωτοβουλιών που έχει λάβει για την τουριστική προβολή της Αιγιάλειας, ζήτησε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής δήμου Αιγιαλείας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προχθές στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις του προέδρου της Επιτροπής Στράτου Βαρδάκη, τονίζοντας πως θα σταθεί στο… πλευρό του δήμου για την καταξίωσή του στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κώστας Καρπέτας, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής δήμου Αιγιαλείας και πρόεδρο του ΝΠΔΔ του δήμου Στράτος Βαρδάκης με συνεργάτες του από την Επιτροπή.

Αναγκαία η λήψη πρωτοβουλιών

Ο κ. Βαρδάκης στάθηκε στην ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών και από πλευράς Περιφέρειας, για την υποστήριξη των ενεργειών της Επιτροπής και του δήμου εν γένει, έτσι ώστε η Αιγιάλεια να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό της Βόρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου, ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει σε ό,τι αφορά το λογότυπο, το «Discover Aigialeia», το δίλεπτο βίντεο τουριστικής ανάδειξης της περιοχής, το επικαιροποιημένο υλικό προβολής με πολύγλωσσα κείμενα πιστοποιημένων δημιουργών και οι φωτογραφίες απ’ άκρη σ’ άκρη του δήμου που σύντομα θα βρίσκονται στην νέα ιστοσελίδα του δήμου, η οποία βρίσκεται στην φάση δημιουργίας.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε πολύ θετικά την όλη προσπάθεια που έχει ενταθεί από την Επιτροπή, η οποία όλο αυτό το διάστημα, έχει χαράξει στρατηγικές και τις υλοποιεί με σταθερά και μελετημένα βήματα. Ενθάρρυνε δε τον δήμο να συνεχίσει, τονίζοντας ότι θα έχει την στήριξη της Περιφέρειας, ώστε να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες της Αιγιάλειας ώστε να καταστεί η περιοχή πόλος έλξης, μέσα από το brand name και με την ανάδειξη των συμβόλων της περιοχής, της ιστορίας, των σύγχρονων υποδομών όπως ο αυτοκινητόδρομος και η νέα σιδηροδρομική γραμμή, των τοπικών προϊόντων, του Πολιτισμού και της κουλτούρας του τόπου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr