background img
banner
banner

Πρεμιέρα το Σάββατο για την κωμωδία «Της μάνας σου… η σύνταξη»…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ «ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ»

Έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές αξιόλογες παραστάσεις μέσα από την Παιδική και την Εφηβική σκηνή, διδάσκοντας θέατρο σε μεγάλο αριθμό νέων των πόλης, η Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι» κάνει την εμφάνισή της στο θεατρικό σανίδι και με την νεοσυσταθείσα ομάδα των ενηλίκων, με την κωμωδία της Μαρίας Κίτρα «Της μάνας σου… η σύνταξη», σε σκηνοθεσία Χριστίνας Κυρίτση. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για αύριο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο «Πολύκεντρο» και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων. Η κωμωδία καταστάσεων είναι είδος που έχει δώσει μερικά από τα καλύτερα δείγματα στην ιστορία των ελληνικών ταινιών. Διαφέρει από τις φαρσοκωμωδίες, που αποτελούν την πλειονότητα των ελληνικών κωμωδιών, καθώς δεν βασίζεται στα σωματικά γκαγκ των ηθοποιών και δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από οφθαλμοφανείς παρεξηγήσεις περί την ταυτότητα και χονδροειδείς απάτες, αλλά και γύρω από την προσπάθεια του πρωταγωνιστή να ξεπεράσει κοινωνικά όρια και να ξαναβρεί κοινωνικές αξίες.
Η σύγχρονη αυτή κωμωδία διαδραματίζεται στο σαλόνι μιας ελληνικής οικογένειας την εποχή της κρίσης!

Μια απολαυστική ιστορία καθημερινών ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης χωρίς όμως να χάσουν ούτε στιγμή το ταπεραμέντο τους, το χιούμορ τους και φυσικά την αγάπη τους για η ζωή! Η θεατρική αυτή παράσταση αναδεικνύει σύγχρονα κοινωνικά θέματα και επιδιώκει άφθονο γέλιο. Μια μέση ελληνική οικογένεια, φυσικά και έχει οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο! Σύγχρονοι ήρωες που θα ταυτιστείτε, περπατάνε με κωμικές καταστάσεις σε αυτό το θεατρικό χιουμοριστικό έργο με πολύ κέφι. Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστούν και ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα για το απλήρωτο στεγαστικό τους δάνειο. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του τον Κώστα και η Μαρία τη μητέρα της την Κούλα να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. Κανείς όμως απ τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο, γιατί ο ένας δε συμπαθεί τον γονιό του άλλου. Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους… Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Στην ιστορία εμπλέκονται ο καρδιολόγος κύριος Αντρέας Καρδούλας, η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού η Χριστίνα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, η Τούλα και η κυρία Χρεωστίδου, που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο για την εξόφληση των δόσεων!΄΄.

Συντελεστές της παράστασης

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γεράσιμος Ανδικόπουλος, Κατερίνα Γεωργοπούλου, Μάγδα Γεωργακοπούλου, Αντώνης Γκολόης, Αποστόλης Δεληγάκης, Αντιγόνη Κυριακοπούλου, Μαρία Λουίζου, Τάσος Μουντζουρούλιας, Κατερίνα Προδρομάκη, Μαρία Σταθούλια.
Σκηνοθεσία : Χριστίνα Κυρίτση, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γκολόης Αντώνης. Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα Μονόλογοι, Σκηνικά: Θεατρική Ομάδα Μονόλογοι, Φωτογραφίες/Σχεδιασμός Αφίσας/Βίντεο: Χρήστος Θεοφανόπουλος, Ήχος/Φως: Σπύρος Ρηγόπουλος, Κομμώσεις: Ειρήνη Τσαχρέλια, Παραγωγή: Γεράσιμος Ανδρικόπουλος, Μονολογόπαιδα, Ταξιθεσία: Αγγελική Τσιώκου.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν δύο Σαββατοκύριακα. Συγκεκριμένα, 1, 2 και 8, 9 Δεκεμβρίου, στο «Πολύκεντρο» Μυρτιάς Αιγίου. Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι στις 20:00. Τηλέφωνο κρατήσεων : 6989459353.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr