background img
banner
banner

Ρεπό και πάλι ρεπό

Το ρεπό του Παναιγιάλειου περιόρισε την αγωνιστική δράση, έδωσε όμως άλλες ευκαιρίες σε «μελανόλευκους» και όχι μόνο, να ξεφύγουν λίγο από το βάρος των υποχρεώσεων και την πίεση της κατάκτησης θετικού αποτελέσματος.
Το «Κάστρο της Ωριάς» του Γιώργου Παπασπυρόπουλου στο Σαλμενίκο, πρόσφερε το καλύτερο …καταφύγιο για ξενοιασιά στην μεγάλη …ποδοσφαιροπαρέα, που αφέθηκε σε ελαφριά συζήτηση και βαρύ …στομάχι.
Και πώς να γίνει διαφορετικά, με το αρνάκι γάστρας, το στιφάδο αγριογούρουνο, τα παϊδάκια, τα …προεόρτια και τα μεθεόρτια.
Η ανάλυση αγώνων και αντιπάλων έπαψε όταν έπεσαν στο τραπέζι οι πιατέλες, όμορφη που ‘ναι η Κυριακή, αλλά το ρεπό ομορφότερο.
Ο Γιώργος Παπασπυρόπουλος εκτελώντας το καθήκον του με το παραπάνω, πλαισιώνεται δίπλα στους προπονητές του Παναιγιάλειου Χρήστο Παρασκευόπουλο και Γιάννη Μπαλτιμά, τους διοικητικούς Κώστα Δεληγιάννη, Τάκη Βαγενά, Σπάρτακο Μοντζολή, Χάρη Μπιρμπίλη και τους «Καμαραίους» Αχιλλέα Κιτσάτη, Σάκη Μπαβιώλη. Γνωρίζουμε ήδη από τώρα τι θα κάνει η παρέα στο ρεπό του β΄ γύρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr