background img
banner
banner

Στις κάλπες σήμερα οι εκπαιδευτικοί

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ για την Πρωτοβάθμια και ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ για την Δευτεροβάθμια αντίστοιχα.

Οι κάλπες θα στηθούν για την μεν Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου για δε την Δευτεροβάθμια στο ΕΠΑΛ Αιγίου και οι εκπαιδευτικοί καλούνται να προσέλθουν από τις 9.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα. Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν από τις εφορευτικές επιτροπές και θα μεταβιβαστούν (την ίδια ημέρα ηλεκτρονικά και την επόμενη ταχυδρομικά) στις Διευθύνσεις και στα αντίστοιχα Τμήματα Δ΄ Στελεχών Εκπαίδευσης Π.Ε. & Δ.Ε. της Διεύθυνσης Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ΑΠΥΣΠΕ από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Αιγιάλεια,υποψήφια είναι η Παναγούλα Γιαννίκου με το ψηφοδέλτιο των «Παρεμβάσεων». Στο ΚΥΣΠΕ από την Αιγιάλεια υποψήφια είναι η Ζουμπουλιά Σπυροπούλουμε τη «Δημοκρατική Συνεργασία». Στο ΠΥΣΠΕ υποψήφια είναι η Αθηνά Σκανδάμη με την «Δημοκρατική Συνεργασία» και οι Διαμάντη Χριστοπούλου και Ελένη Κολοκυθά με την ΔΑΚΕ. Επίσης, υποψηφία είναι από τις «Παρεμβάσεις» η Παναγούλα Γιαννίκου.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των εκλογών για τους αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, σήμερα Τετάρτη, τα σχολεία και στην Αιγιάλεια θα παραμείνουν κλειστά.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr