background img
banner
banner

Συγκέντρωση χαπιών για σκυλιά του Καταφυγίου

ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» στην έκκληση του Δ.Σ. για συγκέντρωση χαπιών για τα σκυλιά του καταφυγίου που βρίσκεται στην Ακράτα. Από πλευράς Συλλόγου, έγινε γνωστό ότι συγκεντρώθηκαν 400 χάπια, με το Δ.Σ. να εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

Συγκεκριμένα, ΄΄υπήρξαν καταθέσεις από 2€ έως και 100€. Όλες εξίσου σημαντικές και σπουδαίες, χωρίς έστω και μία από αυτές δεν θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό χαπιών. Την Κυριακή λοιπόν που πέρασε πήγαμε στο καταφύγιο, βάλαμε τα χάπια σε κομματάκια κονσέρβας και τα μοιράσαμε στα σκυλάκια που πήδαγαν στον αέρα για να φάνε τις λιχουδίτσες τους. Πήραν χάπια για παράσιτα κουτάβια που δεν είχαν πάρει ποτέ κι ενήλικα που είχαν χρόνια να πάρουν. Ήμασταν τυχεροί γιατί τα χάπια είναι κατάλληλα για περισσότερα κιλά από όσα υπολογίζαμε κι έτσι μας έμειναν περίπου 50 χάπια και για άλλα περιστατικά΄΄, αναφέρει ο Σύλλογος.

Εκτός από αυτούς που προσέφεραν και βοήθησαν, ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εθελοντές που έδωσαν το πρωινό της κυριακάτικης ξεκούρασής τους για να δώσουν τα χάπια στα σκυλιά του καταφυγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr