background img
banner
banner

Συνάντηση Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων με Π.Α.Ε.Κ.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συνάντηση ανταλλαγής προτάσεων και συνεργασίας, σε θέματα εμπορίου και επιχειρηματικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου της Ο.Ε.Σ.Π.Ν.Δ. την Τετάρτη το απόγευμα στην Πάτρα.

Επιθυμία όλων είναι ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον που θα βοηθήσει το ελληνικό εμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναδειχθούν σε κινητήρια δύναμη της ανάκαμψης και της προόδου τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ο Πρόεδρος Γιώργος Βαγενάς Γεώργιος και ο Αιγιαλέας Οικονομικός Επόπτης Σπύρος Σπυρόπουλος. Εκ μέρους της Π.Α.Ε.Κ. συμμετείχαν ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ Αρίστος Τηλιγάδης Αριστείδης και ο Γραμματέας της Π.Α.Ε.Κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για συλλογική και δυναμική επιτυχία, στις υποψηφιότητες της Ομοσπονδίας, στις προσεχείς εκλογές τις Ε.Σ.Ε.Ε. την 25η Νοεμβρίου, με το ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, την Ανεξάρτητη Διεκδικητική Ενωτική Κίνηση Εμπόρων.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr