background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Σάββατο 15:00 στο Στάδιο: Θύελλα – Φοίνικας / Ζήρια

ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ, ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ …ΑΝΑΠΟΔΑ

Σαν Αιγιάλεια θα ξεκινήσουμε το «μενού» της 14ης αγωνιστικής, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Θύελλα Αιγίου και τον Φοίνικα / Ζήρια.
Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου η γειτονική αναμέτρηση, με την γηπεδούχο Θύελλα να έχει αρχίσει να ανησυχεί μετά τις δυο τελευταίες συνεχόμενες ήττες, που έφεραν …συνοδοιπόρο στην 4η θέση τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ο Φοίνικας / Ζήρια δεν φημίζεται φέτος για τα εκτός έδρας κατορθώματά του, εδώ όμως πρόκειται για μια τοπική συνάντηση που μπορεί να περιέχει όλα τα αποτελέσματα, ενώ προσθέτουμε και το καλό έμψυχο υλικό που διαθέτει το σωματείο της περιοχής Ερινεού.

-Η ΑΕ Δρεπάνου γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική την επιτυχία στο Προάστειο που χρησιμοποιεί σαν έδρα, επικρατώντας 2-1 της Θύελλας. Στο ίδιο γήπεδο θα εστιάσει την προσοχή και την προσπάθεια να επαναλάβει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας όμως αυτή τη φορά απέναντί του τον μοναδικό αήττητο του πρωταθλήματος και πρωτοπόρο, Κεραυνό.

-Στην κοινή έδρα της Αγυιάς παίζουν Αετός Π. – Ζαβλάνι / Αίας. Οι βαθμοί και τα στατικά δίνουν το προβάδισμα στον Αετό, να δούμε αν θα έχουν αντίθετη …άποψη οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

-Ο Άρης Π. επιστρέφοντας στις επιτυχίες φωνάζει δυνατά το παρόν, φιλοξενεί στην ισχυρή έδρα του το «Ντα Λουζ» τον Δαβουρλή, αισιοδοξώντας να …κτίσει νέο σερί επιτυχιών.

-Ο ΑΠΣ Πάτραι τώρα που επέστρεψε στην 4η θέση, θα επιδιώξει να διατηρήσει τα προνόμια. Φιλοξενεί στο Ρίο τον Ψαθόπυργο με τη σκέψη αποκλειστικά στη νίκη.

-Ο ουραγός Πανιώνιος / Αχιλλέας, εξακολουθεί να ξεφύγει από την ουραγό θέση, να διατηρήσει από τους προηγούμενους στον βαθμολογικό πίνακα αποστάσεις ανατρεπόμενες, να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του, έχοντας εκτός μόνο ήττες.

Παίζει στην Αγυιά δύσκολο παιχνίδι με τη Νίκη Προαστείου, για την οποία όπως έχει αποδειχθεί δεν μετράει η έδρα για να καταφέρει θετικά αποτελέσματα.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr