background img
banner
banner

Απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς από την ΠΑΛΕΜΟΤ

Φθάνοντας στο τέλος της χρονιάς, τελείωσε και η αγωνιστική περίοδος του έτους 2018 για το αθλητικό τμήμα της ΠΑΛΕΜΟΤ. Το σωματείο  συμμετείχε με 15 αθλητές σε αγώνες ScrableEnduro &Motocross. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών   συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross &  στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Motocross όπου υπήρξαν και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross η ΠΑΛΕΜΟΤ κατέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 40 σωματείων, ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς το πληθυσμιακό εύρος της περιοχής . Οι αθλητές που συμμετείχαν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ήταν οι ακόλουθοι:

·         Στην κατηγορία MX2 συμμετείχαν ο Χρήστος Τομαράς ο οποίος κατετάγη 6ος, ο Αποστόλης Καραφωτιάς ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση και ο Απόλλωνας Συναπίδης ο οποίος κατετάγη 18ος.

·         Στην κατηγορία MX1 συμμετείχαν οι αθλητές Γιώργος Ηλιόπουλος και Νεκτάριος Παπαβασιλείου οι οποίοι κατέλαβαν την 4η και την 12η θέση αντίστοιχα.

·         Στην κατηγορία OPEN συμμετείχαν ο Σωτήρης Βαγενάς που κατέκτησε την 17η θέση και ο Σταύρος Κριλλής ο οποίος κατετάγη 42ος.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος η ΠΑΛΕΜΟΤ κατέλαβε την 6η θέση σε σύνολο 26 σωματείων. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι αθλητές αγωνίστηκαν σε επιλεκτικούς αγώνες λόγω της τακτικής τους για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Όμως την «σημαία» της ΠΑΛΕΜΟΤ κράτησε ψηλά ο Αποστόλης Καραφωτιάς ο οποίος συμμετείχε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και μέχρι τον τελευταίο αγώνα διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία MX2, κατακτώντας τελικά την 2η θέση.

Το Προεδρείο θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές της λέσχης για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε και να εκφράσει την ανακούφιση του που δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός κατά την διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που βοήθησαν με τις χορηγίες τους το σωματείο μας ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τους αθλητές του : Την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» και όλη την οικογένεια του κυρίου Αναστασόπουλου που πέρα από την παραχώρηση του αθλητικού χώρου (πίστα Motocross «Δωροθέα Αναστασοπούλου»),  στηρίζει σε ότι προσπάθεια και αν κάνουμε.

Την εταιρεία «ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ» και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κύριο Φάνη Καπετσώνη, καθώς η εταιρεία του έχει αναλάβει τη διαμόρφωση της πίστας με τα μηχανήματά της όλα αυτά τα χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr