background img
banner
banner

Αποζημίωση σε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από κλαδιά

ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Σε έγκριση αποζημίωσης από πρόκληση φθοράς σε αυτοκίνητο από πτώση δέντρου σε δημοτικό χώρο στάθμευσης προχώρησε στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας.

Η πτώση είχε συμβεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου. Στο σημείο είχε μεταβεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απομακρύνει το κλαδί από το αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης, με αίτησή του είχε ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία για το ύψος της προκληθείσης ζημίας, ζητώντας την άμεση αποζημίωσή του. Κατόπιν εισήγησης της νομικής υπηρεσίας και λαμβάνοντας υπόψη έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, αλλά και της Πυροσβεστικής, αποφασίστηκε η καταβολή της αιτούμενης αποζημίωσης, ήτοι 548,59€ για τις φθορές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του αιτούντα, δεδομένου ότι συνομολογείται η ευθύνη του Δήμου. Η επιτροπή έλαβε σχετικώς ομόφωνη απόφαση, εκτιμώντας ότι σε περίπτωση προσφυγής του ιδιοκτήτη στα Διοικητικά Δικαστήρια είναι πιθανό ότι θα επιτύχει πολλαπλάσια αποζημίωση σε βάρος του Δήμου…

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr