background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Στο Ρίο παίζουν την πρωτιά τους Αιγείρα/Ακράτα και Καλάβρυτα

 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΑΡΓΥΡΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Στο γήπεδο του Ρίου καλούνται οι δυο πρωτοπόροι Αιγείρα / Ακράτα και Καλάβρυτα, να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και την πρωτιά στον 3ο όμιλο.

-Αήττητη παραμένει μακριά από την έδρα της η Ακράτα / Αιγείρα, μπορεί να παραμείνει αλώβητη και στο Ρίο όπου φιλοξενείται από το Άνω Καστρίτσι, σε έναν αγώνα που ξεκινά στις 12:00.

-Χωρίς ήττα «έξω» είναι και η ΑΕ Καλαβρύτων, που λίγο αργότερα στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Φλόγα Κ. Καστριτσίου. Η κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με το Λιμνοχώρι που είχε και παράταση, θα είναι μειονέκτημα για την ομάδα των Καλαβρύτων, αν και ο Κωστής Βλάχος φρόντισε με κάποιες αλλαγές να ξεκουράσει παίκτες.

-Στο «πλαστικό» του «Ντα Λουζ» θα παίξει η Φλόγα Ροδιάς με τον εκ των ουραγών Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων. Βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τους γηπεδούχους, διαθέτει την ποιότητα για να φύγει με το «τρίποντο» στις αποσκευές της.

-Στον …χαμό των πρώτων 7 θέσεων της βαθμολογίας, βρίσκονται και οι δυο αυριανοί αντίπαλοι. Αργυρά και Αστέρας Τέμενης διασταυρώνουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο Προαστείου, με το τελικό αποτέλεσμα να κρύβει ιδιαίτερη σημασία για τις μετέπειτα εξελίξεις.

-Έμεινε λίγο πίσω η Δόξα Ελαιώνα μετά την ήττα της στα Καλάβρυτα, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και την ανάκαμψη, υποδεχόμενη στη Ροδιά τον Αετό Ρίου.
Χωρίς ήττα ουσιαστικά η ομάδα του Ρίου, αφού δεν έπαιξε τις δυο πρώτες αγωνιστικές, ήρθε η ώρα να μας δείξει τις αρετές της και στο ντέρμπι της Κυριακής.

-Στη Ροδιά είναι το μοναδικό παιχνίδι με αντίπαλες δυο ομάδες της περιοχής μας. Απόλλων εναντίον Σελιανιτίκων, που αναζητούν ένα παιχνίδι χωρίς ήττα.

-Τέλος το απόγευμα της Κυριακής (18:00), η Αυτόνομη θα παίξει στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Κεραυνό 2016.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr