background img
banner
banner

Διασταυρώνονται ντέρμπι από την πρώτη 5άδα

ΑΕΤΟΣ – ΆΡΗΣ, ΠΑΤΡΑΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ, ΜΕ ΠΑΝ./ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ

Ρεκόρ νικών διεκδικεί ο Αετός Π. Ύστερα από τις άστοχες πρώτες δυο αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, ο Αετός καταφέρνει δύσκολα ή εύκολα να τελειώνει τις υποχρεώσεις του με «τρίποντα».

Τον περιμένει αύριο το ντέρμπι με τον Άρη Π. στο γήπεδο της Αγυιάς, με τον φιλοξενούμενο Άρη να κινείται σε τελείως αντίθετο μήκος κύματος. Ξεκίνησε με 7 συνεχόμενες νίκες, μετρά μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τρία τελευταία, με αποτέλεσμα να «πέσει» στην 3η θέση.

-Στην 2η θέση έχει ανέβει ο Κεραυνός, παρουσιάζοντας μεγάλες δυνατότητες απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αυτό θα προσπαθήσει να παρουσιάσει και στο άλλο αυριανό ντέρμπι που γίνεται στο Ρίο, με τον Κεραυνό να φιλοξενείται από τον ΑΠΣ Πάτραι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο «Ντα Λουζ» σε βάρος του Άρη, με εμφανή τα σημάδια ανόδου.

-Στο Δημοτικό Στάδιο επιστρέφει η Θύελλα. Η Αιγιώτικη ομάδα καλείται να συνεχίσει τις επιτυχίες απέναντι στον Πανιώνιο / Αχιλλέα, να πιάσει …τόπο η εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Δαβουρλή.
Με ανεβασμένο το ηθικό θα παραταχθεί η φιλοξενούμενη ομάδα της Αγυιάς, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Κεραυνό.

-Συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του έχει ο Φοίνικας / Ζήρια. Μετά την ισοπαλία με το Ζαβλάνι / Αίας, αυτή τη φορά βλέπει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ψαθόπυργο. Ο Φώτης Φοής ζητάει περισσότερη αποτελεσματικότητα και ουσία στο παιχνίδι της ομάδας του. Πολλές οι φάσεις που βγαίνουν, λίγα τα γκολ.

-Βρίσκει τον δικό του τρόπο το Ζαβλάνι / Αιας να …τσιμπάει βαθμούς μέσα και έξω από την έδρα του. Υποδέχεται στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής τη Νίκη Προαστείου, με τους βαθμούς της νίκης να είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στον βαθμολογικό πίνακα για τους γηπεδούχους.

-Τιμωρία στην έδρα του Δρεπάνου, χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις όμως, αφού ορίστηκε να χρησιμοποιήσει σαν έδρα το γειτονικό γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Καινούρια αρχή με τον Βασίλη Φίλιππα στον πάγκο της θέλει η ΑΕ Δρεπάνου, αισθανόμενη πολύ άβολα στην τελευταία θέση. Στο ντεμπούτο του ο Φίλιππας θα βρει απέναντί του την ομάδα του Δαβουρλή.

ΕΠΟΜΕΝΗ 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 01/12 -15:00
Αετός – Αρης: Καλύβας
ΑΠΣ Πάτραι – Κεραυνός: Καδδάς
Θύελλα – Πανιώνιος/Αχ.: Ανδριανός
Φοίν/Ζήρια –Ψαθόπυργος: Χρονάς
Δρέπανο – Δαβουρλής: Μέρμηγκας
Κυριακή 02/12 -15:00
Ζαβλάνι/Αίας – Νίκη: Παπαδόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr