background img
banner
banner

Διοργάνωση 5ου Τουρνουά Σκάκι IPA ,Τ.Δ. Αχαΐας

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Τοπική Διοίκηση Αχαΐας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και η Α.Ε. Πατρών Ακαδημία των Σπορ ανακοίνωσαν την διοργάνωση του 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ IPA και καλεί τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις να συμμετέχουν . Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην οδό Ρήγα Φεραίου 58, μεθαύριο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης την 17:00.

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων. Κριτήρια ισοβαθμίας: Τουρνουά ισοβάθμων αν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους. Bucholtz ( cut-1) Sonnemon-Berger Nίκες με τα μαύρα. Χρόνος σκέψης: 15 λεπτά με προσαύξη κίνηση. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο :6908694500. Διευθυντής αγώνων: Φώτου Θεόκριτος Ενστάσεις: ένσταση σε απόφαση διαιτητή γίνεται εγγράφως πριν την έναρξη του επόμενου γύρου καταθέτοντας παράβολο στον διευθυντή αγώνων 20 ευρώ. Σε περίπτωση έστω και μερικής αποδοχής το παράβολο επιστρέφεται. Επιτροπή ενστάσεων τα 3 μεγαλύτερα ΕΛΟ του τουρνουά. Επικεφαλής διαιτητής-κληρώσεις: Σπηλιόπουλος Αλέξιος Διαιτητές αίθουσας: Σπηλιόπουλος Αριστόβουλος, Γιαννέλου Σοφία Λεπτομέρειες για τους κανονισμούς θα δίνονται με την δήλωση συμμετοχής αλλά και πριν την έναρξη των αγώνων από τον επικεφαλή διαιτητή. Θα υπάρξει διεθνής αξιολόγηση (rapid) μέσω της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE).

Καλούνται όσοι δεν διαθέτουν FIDE ID, για την αξιολόγηση του τουρνουά να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να έχει το ονοματεπώνυμό τους στα λατινικά και την ημερομηνία γέννησής τους. Έπαθλα: 1η ομάδα κύπελλο και μετάλλια στους αθλητές που την απαρτίζουν. 1ος γενικής χρυσό μετάλλιο 2ος γενικής αργυρό μετάλλιο 3ος γενικής χάλκινο μετάλλιο Ισχύουν οι κανονισμοί rapid της FIDE με διαφοροποίηση στο άρθρο Α.4.b η ποινή μηδενισμού ισχύει στην 3η αντικανονική κίνηση. Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα τέκνα των συναδέλφων που ασχολούνται με το άθλημα. Αναψυκτικά και νερά θα προσφερθούν σε όλους και μετά το πέρας του τουρνουά θα γίνουν οι απονομές. SERVO PER AM


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr