background img
banner
banner

Εικόνα μαγική

Βγάζει μαγεία το ποδόσφαιρο. Σου δίνει πολλά και μπορεί να σου πάρει περισσότερα. Είναι ο βασιλιάς των σπορ και θα στέκεται για καιρό στο θρόνο του, έχοντας τους περισσότερους …ψηφοφόρους απ’ όλο τον πλανήτη. Βγάζει και μαγικές εικόνες. Μια απ’ αυτές λίγο έλειψε να δούμε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο, στο 93΄.

Η Θύελλα Αιγίου είχε το γκολ από το 6΄ με τον Μάριο Μητρόπουλο, δημιουργούσε και έχανε ευκαιρίες απέναντι από έναν ακίνδυνο επιθετικά Πανιώνιο / Αχιλλέα, που δεν μπορούσε να …ξεμυτίσει στην επίθεση αφήνοντας τα νώτα ακάλυπτα. Όσα δεν έφερε όμως ο χρόνος, τα έφεραν οι καθυστερήσεις. Σε μια από τις σπάνιες οργανωμένες επιθέσεις της, η ομάδα της Αγυιάς πλησίασε στην ισοφάριση. Σε θέση βολής βρέθηκε ο Σπάχιου, για να βρεθεί στην πορεία της μπάλας στο σουτ που εξαπέλυσε σαν από μηχανής θεός, ο Τάκης Παπαδόπουλος.
Ο έμπειρος αμυντικός δεν επέτρεψε στην …έδρα του μαγικές εικόνες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Πρόλαβε τη διαγραφόμενη αδικία, κράτησε σφιχτά το «τρίποντο» πάνω στη λήξη του αγώνα. …Τουλάχιστον γι’ αυτή τη φορά


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr