background img
banner
banner

Εκδήλωση και βραβεύσεις από τη SELECTE

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η “SELECTE” θα διοργανώσει μία όμορφη αθλητική – πολιτιστική εκδήλωση, στην αίθουσα Φιλαρμονικής Αιγίου “η Ευτέρπη”. Θα γίνει σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου από τον Πρόεδρο Δημήτρη Πιερρουτσάκο, ποιοτική μουσική, lives, μπουφές και βραβεύσεις.

Θα βραβευτούν οι κάτωθι: Ο Βετεράνος   τού Παναθηναίκού , τής Καστοριάς , τού Παναιγιαλείου και μέλος τής διοίκησης τής  Σελέστε, Χάρης Καρασαββίδης. Στο πρόσωπο τού  Μαέστρου  Λεωνίδα  Χαραλαμπόπουλου, η Φιλαρμονική Αιγίου, για την προσφορά της στην Μουσική , Πολιτιστική και Κοινωνική ζωή τής πόλης τού Αιγίου , αλλά και για την προβολή τού Αιγίου , σε πολλά μέρη τού κόσμου. Η  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kik-Boxing Βαρέων Βαρών Γεωργία Καραφλού η οποία τίμησε διεθνώς την Πόλη μας και την Πατρίδα μας. Στο πρόσωπο τού Βετεράνου τού Παναιγιαλείου και νύν Δρομέα Μεγάλων Αποστάσεων Τρύφωνα Κατσαρού ( σαν παράδειγμα αδάμαστης Αγωνιστικότητας και Ήθους ) ο Αθλητικός Σύλλογος “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”. Η  καλλίφωνος  Αγγελική Αντωνιάδη , για την προσφορά της στην Τέχνη και στον Πολιτισμό. Ο Αρχηγός τής Εθνικής Ομάδας  Sky-Diving Blue Rebels, και παίκτης τής Σελέστε  Γιάννης Δελαπόρτας , για την προσφορά του στον Αθλητισμό , στα Extrem-Sports , και την προβολή τής χώρας μας Διεθνώς. Στο πρόσωπο τού Προέδρου  Χρήστου Κοιλιά , ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου , για την προσφορά του στην Παράδοση , στη Λαογραφία , στην Πολιτιστική  ζωή τού Αιγίου , αλλά και στην προβολή τού Αιγίου σε πολλές χώρες τού εξωτερικού. Η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας  Γεωργία Μπούλη , για την προσφορά της  στον Αθλητισμό , και για την προβολή τής πόλης μας  Πανελληνίως . Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου , για την προσφορά της στην καλλιτεχνική ζωή τής πόλης μας. Ο διεθνής  άσσος  πολλών Σέρβικων Ομάδων , τής Παρτιζάν Βελιγραδίου , τής Εθνικής Σερβίας και τής Σελέστε , Μίροσλαβ Πέκεζ. Στο πρόσωπο  τού Θεόδωρου Παπαναστασόπουλου , η Αθλητική  Δημοσιογραφία , και η εφημερίδα  “Πρώτη τής Αιγιάλειας” και Protionline , για την προσφορά τους στην Αθλητική αλλά και γενικότερα στην αντικειμενική ενημέρωση  τής πόλης μας και τής περιοχής μας. O   Βετεράνος  Αθλητής τού στίβου , Νίκος  Αγγελόπουλος , για την προσφορά του στην πόλη και στον Αθλητισμό.  Ο προπονητής τής Γυναικείας Ομάδας τού Φείδωνος Άργους , Μουσικός και Εκπαιδευτικός  Δημήτρης Τότσικας , για την πολύπλευρη προσφορά του στην Αθλητική , Μουσική , και Πνευματική Παιδεία τής νεολαίας. Ο Βετεράνος  Διεθνής Οδηγός Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας και Πρωταθλητής Ελλάδος  Γιάννης Κόλλιας , για το Ήθος του και την προσφορά του στο Μηχανοκίνητο  Αθλητισμό. H  “Τριπλέτα”  τής Ελληνικής Αθλητικής Δημοσιογραφίας για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και Αθλητισμό , Σόφο Κυριακίδου  ( WoomenSports ) , Θανάσης Μπίρλης  ( Γυναίκα Ποδόσφαιρο και Γκόλ ) , Ηλίας Σχόρτς ( Ματιές  στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο  και  Blue Star  FM- το Πρώτο  Αθλητικό Ραδιόφωνο τής Μαγνησίας ). Ο  Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ως επιφανής  Αθλητικός, Κοινωνικός και Πολιτιστικός παράγοντας τής περιοχής μας. Δυο εκπρόσωποι τού  “Αθηνόδωρου”. Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας και παρατηρητής αγώνων Κώστας Μαραγκός.

Στην Εκδήλωση, θα βραβευθεί και ο επί σειρά ετών επιτυχημένος Ομοσπονδιακός Προπονητής τής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών , Δημοσθένης Κάββουρας. Μέχρι την  τελευταία στιγμή τής  Εκδήλωσης, δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και άλλες προσωπικότητες που θα παραστούν και θα βραβευθούν  από τη Σελέστε.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr