background img
banner
banner

Ενημέρωση για τα ζώα στο 10ο Δημοτικό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές για τα ζώα, τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους. Η επίσκεψη έγινε κατόπιν πρόσκλησης της δασκάλας της Ε΄ τάξης Μαρίας Αγγελοπούλου, στα πλαίσια μιας αντίστοιχης ενότητας διδασκαλίας.

΄΄Το υλικό που δείξαμε στα παιδιά είναι ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για τις ηλικίες αυτές, ενώ κάθε χρόνο παίρνει την απαιτούμενη από το υπουργείο έγκριση΄΄, αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος, προσθέτοντας: ΄΄Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τους μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την παρουσίαση, συμμετείχαν ενεργά, γνώριζαν πολλά για τα ζώα και τις ανάγκες τους, ενώ αναπάντεχη ήταν η στιγμή που μαθητής έδειξε στην τάξη πώς μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας στη βόλτα. Κάτι που οι περισσότεροι ενήλικες προσπερνάν δυστυχώς, κάνοντας πιο δύσκολο για όσους δεν έχουν ζώα να τα δεχτούν, παιδιά της Ε’ Δημοτικού, το γνώριζαν όχι μόνο θεωρητικά, αλλά πρακτικά, δείχνοντας πολιτισμό και σεβασμό στους συνανθρώπους μας΄΄.

΄΄Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και μας γέμισε όχι ελπίδα, αλλά σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον. Μπράβο στους γονείς αλλά και τους δασκάλους για τα ερεθίσματα στα όμορφα αυτά μυαλά και τις καθαρές ψυχές τους΄΄, αναφέρουν οι άνθρωποι του Φιλοζωικού, ευχαριστώντας τις εκπαιδευτικούς Μαρία Αγγελοπούλου αλλά και την κ. Ραφαέλα που βοήθησε με την παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr