background img
banner
banner

Ενόχλησαν τα “γαϊδούρια” του προέδρου

ΨΥΧΡΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ.

Η δραματική κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της “πλειοψηφίας”, όπως είχε επισημάνει και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Θεοδωρακόπουλος, επιβεβαιώθηκε και χθες το βράδυ, όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, Δημήτρης Μπούνιας, καταφέρθηκε κατά δημοτικών συμβούλων που είχαν βγει για τσιγάρο την ώρα της συνεδρίασης, αποκαλώντας τους “γαϊδούρια”.
“Συμπεριφέρεστε σα ζώα”, συνέχισε ο Μπούνιας στην προσπάθειά του να τους επαναφέρει στην αίθουσα, αλλά ήταν η αντιδήμαρχος Έργων, Βάσω Ψυχράμη, που εγκάλεσε τον πρόεδρο για λεκτικό ολίσθημα, λέγοντας πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταφέρεται έτσι κατά των συμβούλων.

Οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Μπούνια να υπερασπίζεται την άποψή του αφού είπε ότι δεν εισακούγεται ο λόγος του και την Ψυχράμη να τον προτρέπει να παραμείνει στο θεσμικό του ρόλο και να μην καταφεύγει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Φάνης Σπηλιόπουλος, που δήλωσε προσβεβλημένος για “τα γαϊδούρια” του προέδρου, με το δήμαρχο να προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας πως είναι καλύτερα το συμβούλιο να διακόπτει για πέντε λεπτά, ώστε οι σύμβουλοι να κάνουν τσιγάρο, παρά να φεύγουν στο μέσον της συνεδρίασης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr