background img
banner
banner

Φωταγώγησαν το δέντρο σε όμορφη ατμόσφαιρα

ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝ

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη λάμψη και ζεστασιά, οι Καμάρες φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου. Αψηφώντας το κρύο, μικροί και μεγάλοι βγήκαν στην πλατεία Άνω Καμαρών, απολαμβάνοντας κεράσματα και χάπενινγκς, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές γι’ αυτές τις γιορτές!

Η διοργάνωση ανήκε στην Τοπική Κοινότητα Καμαρών καθώς και στον Προοδευτικό Σύλλογο «Απόλλων» και τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών και κατ’ επέκταση στον δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Γύρω από το λαμπερό πολύχρωμο δέντρο, συγκεντρώθηκαν όλοι απολαμβάνοντας ζεστή φασολάδα αλλά και λαχταριστούς λουκουμάδες! Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακωνσταντίνου, από την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. το μέλος του Δ.Σ. Μίνα Μπουρούσα, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας οι Ντία Παναγοπούλου, Κώστας Μπρούμας και Σωκράτης Μαυρίδης και βέβαια ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Περλέγκας, τα Δ.Σ. και τα μέλη των τοπικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Μάλιστα, ο κ. Περλέγκας ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του εκφράζοντας ευχαριστίες και προς την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και την πρόεδρο Μαρία Παπαχριστοπούλου, για την στήριξη της εκδήλωσης.

Τα παιδικά βλέμματα πάντως τραβούσε σαν… μαγνήτης ένας χαριτωμένος κλόουν – ζογκλέρ που απασχόλησε ευχάριστα τους μικρούς φίλους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Άπαντες ευχήθηκαν «και του χρόνου», με την βραδιά να κυλά ευχάριστα με συζητήσεις σε χαρούμενη διάθεση!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr