background img
banner
banner

ΦΩΤΗΛΑΣ: «Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία»

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου:

  • Δε σχολιάζω συνήθως τις δημοσκοπήσεις. Φαίνεται όμως ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες πολίτες δεν επηρεάζονται από την παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, είναι σημαντικό πόσο ψηλά στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως προς την καταλληλότητα είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
  • Απίστευτα μεγάλος αριθμός τροπολογιών της τελευταίας στιγμής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που νομιμοποιούν στο «και πέντε» τις απευθείας αναθέσεις που έχουν κάνει και κατά παρέκκλιση του νόμου για τις δημόσιες συμβάσεις! Είναι γι’ αυτό παράνομες και καταχρηστικές με πιο εμφανείς οι δαπάνες στο μεταναστευτικό και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
  • Η Τουρκία εξελίσσεται σε πηγή αστάθειας και έντασης σε όλη την ανατολική Μεσόγειο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είτε παραπλανάται είτε παραπλανά όλον τον κόσμο: Πριν δύο μήνες υπήρχαν από την κυβέρνηση διθυραμβικές δηλώσεις για βελτίωση σχέσεων και αμέσως μετά υπήρξε δραματική αύξηση της έντασης ανάμεσα στις κυβερνήσεις.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=3jpJ3h1yMqc&feature=youtu.be


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr