background img
banner
banner

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

7 ΜΕ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα, καθώς η συμμετοχή ξεπερνά τους 150.000 επισκέπτες τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ φέτος έχουν προγραμματιστεί καινούριες δράσεις (Μελισσοκομικό Συνέδριο, γευσιγνωσίες μελιού, γαστρονομικές παρουσιάσεις με ελληνικό μέλι, εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: «Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας» κ.ά.).

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος δήλωσε: «Η Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού, αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επώνυμων συσκευασμένων Μελισσοκομικών προϊόντων της περιοχής, αλλά και συνέχεια των δράσεων προβολής των τοπικών προϊόντων που έχει ξεκινήσει η Περιφερειακή Αρχή εδώ και πολλά χρόνια».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr